Skip to content

Stichting OLS Nederweert 2024 opgericht

17 oktober 2023 | 9:20

Op 11 oktober is de stichting OLS Nederweert 2024 opgericht. Hiervoor is belangeloos medewerking verleend door Notariskantoor Nederweert.
 Het hoofdbestuur bestaat uit 5 personen. Peter Willekens voorzitter, Hans Reijnders vicevoorzitter, René Knapen Secretaris, Roel Hermans Penningmeester en Leon Jeurninck secretaris schutterij Sint Antonius.

OLS Nederweert

Het bestuur heeft 11 secties ingesteld met elk een voorzitter en meerdere sectiemedewerkers. Er zijn secties voor o.a. sponsoring, communicatie en pr, terrein en techniek, horeca, optocht en verkeer en er komt dit jaar een speciale sectie duurzaamheid. Daarnaast is er een coördinator voor alle veiligheidsaspecten, van beveiliging tot zorg en cybersecurity.
 Het bestuur heeft strakke regels opgesteld om de veiligheid voor bezoekers, deelnemers en vrijwilligers te waarborgen. Naast het toepassen van AVG regels en verzekeringen zijn er 2 vertrouwenspersonen aangesteld waar medewerkers anoniem terecht kunnen met meldingen over o.a. grensoverschrijdend gedrag, discriminatie en fraude.

Ondanks de strakke regels voor duurzaamheid en veiligheid organiseert de stichting volgend jaar een grandioos feest waar cultuurbeleving, gezelligheid en saamhorigheid de voornaamste ingrediënten zijn. Voor omwonenden en vrijwilligers worden er vanaf december meerdere bijeenkomsten georganiseerd, zodat iedereen tijdig op de hoogte is van de planning en de activiteiten.

Alle ontwikkelingen zijn te volgen op www.ols2024.eu, Nederweert24.nl, het weekblad van Nederweert en de regiopers.

Lees alles over het OLS 2024 op OLS 2024 Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_23-Yamaha-X-Max-liep-flinke-schade-op
Nederweertseweg / Booldersdijk
23 oktober 2024 | 22:54
2024_10_23-Ongeval-Regentesselaan-Weert-2
Traumahelikopter ingezet
23 oktober 2024 | 22:38
Weert-Swingt
Het is inmiddels een geliefde traditie
23 oktober 2024 | 19:30
Antje-de-Musical-Johan-Horst-7-1-scale
Antje de Musical blijft uitverkopen
23 oktober 2024 | 10:00

Advertentie