Skip to content

Lockdowns en ângere shit

Redactie
15 oktober 2023 | 14:00

Advertentie

Toneelgroep Weert presenteert hun nieuwste komische productie “Lockdowns en Angstige Toestanden,” een hilarische klucht in drie bedrijven die je niet wilt missen.

Lockdowns en ângere shit

In dit vermakelijke stuk wordt Harrie, door zijn vastberaden vrouw Gerda meegesleurd voor een weekendje aan zee. De reden? Ze willen hun relatie nieuw leven inblazen op de plek waar ze elkaar maar liefst 25 jaar geleden hebben ontmoet. Hoewel Harrie niet staat te springen om deze reis, is Gerda vastbesloten om te werken aan hun relatie.

Helaas blijkt dit weekend niet zo ontspannend als gehoopt, aangezien Gerda’s bemoeizuchtige vader zich ook in het gezelschap bevindt. En als klap op de vuurpijl komt dochter Sofie onaangekondigd op bezoek. Voeg daar nog een opdringerige buurman en een overijverige minnares aan toe, en je hebt de ingrediënten voor een perfecte cocktail van doldwaze verwikkelingen en verrassingen.

De uitvoering van “Lockdowns en ângere shit” staat gepland voor vrijdag 27 oktober in het Munttheater in Weert. Het spektakel begint om 20.15 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om deze avond vol humor en komische situaties mee te maken.

Kaarten
Kaartjes kun je kopen op de website van het Munttheater Weert.

Advertentie

1 Reactie

  1. Maak er een (open up) van dat lucht op.
    Het tegenover gestelde van lockdown.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie