Skip to content

OJC Comeet kondigt programma aan tot en met december 2023

Redactie
27 juli 2023 | 16:00

Advertentie

OJC Comeet wil graag het programma van aankomend seizoen bekend maken. En dat programma bevat heel wat avonden met bekende namen!

OJC Comeet Someren

In september wordt er gestart met Funtime en daarna geknald met de eerste bandavond op zaterdag 14 oktober met The Bruce Springsteen evening! Omdat Bruce hier alles plat speelde, speciaal ook een show van ruim 3 uur, zoals het hoort. The Boss Brothers, de ultieme beleving hiervan, gaat het daarna helemaal waarmaken.

Weer kan iedereen helemaal losgaan op live muziek! De tweede avond is op zaterdag 25 november 2023 en daar wordt vanaf 19.00 uur in OJC Comeet de zesde editie van Kunstgras Metal Festival gehouden, in de volksmond nog steeds KunstGraspop genoemd. Dit is inmiddels het toonaangevende hardrock en metal festival voor de regio, waar dit jaar vier bands van topformaat elk een uur lang hun show neerzetten, van hun grote voorbeelden op Graspop Metal Meeting en Pinkpop. Deze bands klinken hetzelfde en lijken vaak op de werkelijke namen, maar hebben zelf ook nog eens op meerdere grote festivals gestaan, zoals Paaspop en Masters of Metal.

Met trots kan OJC Comeet vermelden dat zaterdag 9 december 2023 de drummer van Status Quo, Leon Cave, een gastoptreden zal geven.
Tijdens een avondvullend programma van de Belgian Quo Band zal hij een aantal nummers mee drummen. In 1987 heeft Status Quo last minute hun optreden in Someren gecanceld bij de Diepsteeckel. En nu, 36 jaar later, komt in ieder geval de drummer naar OJC Comeet Someren.

De Belgian Quo Band is een geoliede machine die steeds zorgt voor ambiance en sfeer. Zowel vóór, maar ook zeker óp het podium. Waar ze ook zijn, voor hen is het altijd feest als ze mogen optreden. In 2022 bestond de band 15 jaar en dat is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Ze hebben in het Engelse Minehead op mogen treden op de grootste Status Quo fan meeting ter wereld; En dat als 1e Belgische Status Quo Tribute band ooit!

Als afsluiter van het jaar 2023 staat er op zaterdag 16 december 2023 Hollandse Kost op het programma. Deze avond zal de Nederlandstalige muziek er soms iets wat hardhandig ingewerkt worden. Maar wat maakt het uit, als het maar lekker is toch? Dat zit wel goed met namen als ApeSjit, Baksteen, Steek d`n Draak en de comeback van niemand minder dan SmegmaticS, wordt dit een heerlijk avondje Hollandse Kost!

Kijk voor meer informatie op de website van OJC Comeet.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie