Skip to content

Zondag 16 juli 2e editie van de RommelRoute Keent-Moesel

Redactie
15 juli 2023 | 8:00

Advertentie

Zondag 16 juli is het weer zover, dan vindt in de wijken Keent en Moesel in Weert voor de tweede keer de RommelRoute plaats. De eerste editie was al een enorm succes met boven verwachting veel deelnemers en bezoekers. Aankomende zondag zullen er op zo’n 180 locaties bewoners vanuit hun voortuin hun 2e hands spullen aanbieden. Daarnaast zullen er in de directe omgeving van het Keenterhart allerlei activiteiten te beleven zijn.

RommelRoute Keent-Moesel

De RommelRoute wordt in de wijken steeds meer zichtbaar door de ‘wij doen mee posters’ die bij de deelnemende adressen achter het raam hangen. Op de website van RommelRoute Keent Moesel kun je de googlemaps plattegrond vinden, maar ook een PDF downloaden. De plattegrond kun je gebruiken om door de wijk te wandelen zodat je precies weet wat je waar kunt vinden.

Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de Rommelroute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd rondom het veld op de Dal. Aansluitend aan de RommelRoute vind er in de wijk Keent een wijkfeest plaats. Wijkraden Keent en Moesel ‘organisatoren van de RommelRoute’ nodigen iedereen uit Weert en ver daar buiten uit om op zondag 16 juli a.s. naar de wijken Keent en Moesel te komen. De RommelRoute is van 10:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie kijk op de website www.rommelroutekeent-moesel.nl. Ook kun je je op de website inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijft u volledig op de hoogte. Voor vragen kunt mailen naar vragen@rommelroutekeent-moesel.nl.

Weten waar nog meer RommelRoutes worden georganiseerd in Weert en omgeving? Kijk dan op www.rommelrouteplanner.nl voor meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie