Skip to content

Politie houdt drie verdachten van diefstal aanhangwagen aan na achtervolging

Redactie
4 juli 2023 | 12:11

Advertentie

In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie drie personen aangehouden op verdenking van het stelen van een aanhangwagen vanaf de Houwenberg in Grashoek. De diefstal werd op heterdaad betrapt door een politiehelikopter, die toevallig in de buurt van Grashoek patrouilleerde.

Achtervolging tot in Nederweert

De politiehelikopter, codenaam ‘Zulu‘, zag de verdachte actie en seinde de collega’s op de grond in. Een achtervolging vanuit Grashoek tot in Nederweert leidde tot de arrestatie van de eerste verdachte op de Mgr. Kreijelmansstraat in Nederweert.

Na verder onderzoek vond de politie de gestolen aanhangwagen terug aan de Veenpluisweg in Neerkant. Kort daarna werden in een maisveld een tweede én een derde verdachte aangehouden in verband met de diefstal, aldus een woordvoerder van de politie.

De politie is nog bezig met het onderzoek en zal op een later tijdstip meer details over de zaak vrijgeven. De aanhoudingen is een belangrijke waarschuwing voor potentiële criminelen dat politie ook vanuit de lucht waakzaam blijft om de veiligheid in de regio te handhaven.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie