Skip to content

Ongeval Randweg-West Nederweert

Redactie
16 juni 2023 | 16:23

Advertentie

Op vrijdagmiddag is personenauto naast de weg geraakt. Het ongeval gebeurde op de Randweg-West in Nederweert ter hoogte van de verkeerslichten.

Randweg-West

Het voertuig reed vanuit Weert op de kruising toen het mis ging. Door onbekende oorzaak raakte de auto met aanhanger naast de weg. Daarbij ramde het voertuig het verkeerslicht voor fietsers en vervolgens een verkeersbord. De bestuurder is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De stoplichten op Randweg-West zijn uitgevallen en er is een rijstrook gesloten, dit levert een flinke verkeershinder op.

Advertentie

3 Reacties

  1. Misschien volgende keer een zwaardere aanhanger nemen.

  2. Ik denk eerder dat het trekkende voertuig te ligt was voor de aanhanger en zodoende is gaan scharen…je komt af en toe wat tegen op de weg waarbij je je kunt afvragen hoelang dat goed gaat…

  3. Beste lezer,
    Een vrachtwagen die op de linker rijstrook reed heeft de rode auto dienop de rechterrijstrook naast hem reed twee/drie maal aangereden waarna de rode twingo in de berm belande. Heeft iemand dit zien gebeuren? Graag contact opnemen met mij/politie Nederweert. We zijn opzoek naar getuigen!! De chauffeur van de truck is namelijk weggereden. Dit terwijl de bestuurder om het leven had kunnen zijn!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie