Skip to content

Kermis in Altweerterheide

Redactie
5 juni 2023 | 20:00

Advertentie

Foto van kermis | curaphotography - depositiphoto.com

Na drie jaar geen kermis in Altweerterheide is het eindelijk weer zover. De kermis is niet in het gebruikelijke eerste weekend van juli maar op 17 en 18 juni. Aan de Zoomweg wordt er een feestterrein ingericht. Er zijn een aantal exploitanten bereid gevonden om naar Altweerterheide te komen. Op de kermis staat er een snoepkraam, grijpautomaten, een draaimolen, de rups en de autoscooters zijn ook weer van de partij. Verder wordt het kermisterrein ingericht met een feesttent en een kermiscafé. Het kermiscafé is een carrousel die is omgebouwd tot bar.

Kermis in Altweerterheide

Op zaterdag 17 juni gaat om 14.00 de kermis open. De officiële opening is om 15.00 uur. Tijdens opening worden de winnaars van de kleur wedstrijd bekend gemaakt. Al deze kunstwerken zijn het hele weekend te bewonderen. Vanaf 19.00 uur is er een “Silent Disco” voor de kinderen vanaf 10 jaar. In de avond is er een optreden van een beginnende band genaamd “Louime”. Rond 00.00 uur zal het kermisterrein worden gesloten.

Op zondag wordt er voor de inwoners van Altweerterheide een Brunch georganiseerd. Zo kan Vaderdag ook daar gevierd worden.

Vanaf 13.00 uur hebben we iets heel speciaals in petto! Het legendarische “Bal Champêtre” zal worden gehouden op het kermisterrein aan de Zoomweg. Het Bal Champêtre heeft al enkele jaren niet meer plaatsgevonden en is nu in een samenwerking tussen De Aldenborgh, Stamtafel Weert en de Dorpsraad van Altweerterheide weer opgepakt. Het Kermisterrein is feestelijk ingericht en voorzien van een dansvloer van 100m2. Op muzikaal gebied hebben we leuke artiesten kunnen strikken. Het bal wordt afgetrapt door Erik Duret als “Dretje”, Mark en Wilhelmien zullen een optreden verzorgen en als laatste artiest Huib Hölzken zijn kunsten te gehore brengen met zijn accordeon. De hele middag wordt verder muzikaal ondersteund door DJ Sjef Dingemans.

Een programma dat garant staat voor veel dansplezier en gezelligheid!

De dorpsraad heeft samen met de gemeente Weert veel tijd en energy gestoken in het weer mogelijk maken van een kermis in Altweerterheide. “We roepen dan ook alle inwoners op om naar de kermis te komen. Dan kunnen we er ook voor zorgen dat de kermis in Altweerterheide een mooie toekomst heeft” aldus de organisatie. “Tot ziens op het feestterrein aan de Zoomweg!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie