Skip to content

Eindse Boys speelt nacompetitie

Redactie
24 mei 2023 | 19:00

Advertentie

Na een 6-0 overwinning bij VVV’03 stelde het team van trainer Enrico Vaessen de vierde plaats veilig en daarmee een plek in de nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse. We mogen gerust spreken van een mooie teamprestatie van de groen-witten, die een moeizame competitiestart kenden. Na 8 wedstrijden stonden er 11 punten op de teller, na 22 wedstrijden sluit men het seizoen af met 40 punten. Een prestatie van formaat.

Eindse Boys

Op zondag 4 juni speelt Eindse Boys een uitwedstrijd bij De Zwaluw in Oeffelt, de een na hoogste periodekampioen uit de 5e klasse D. Het team degradeerde vorig seizoen uit de 4e klasse en wil daar maar wat graag naar terug. Het belooft een pittige wedstrijd te worden bij de Noord Brabantse club in het Land van Cuyk. De winnaar van de wedstrijd De Zwaluw-Eindse Boys speelt op zondag 11 juni op neutraal terrein tegen de hoogste periodekampioen uit 5A. De winnaar promoveert naar de 4e klasse.

De Eindse Boys hopen op een grote groep supporters om het team te steunen en zo te proberen de finaleronde op 11 juni te bereiken. Voor de jonge groep een mooie ervaring, waarvan ze vooral moeten genieten.  De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Hogehoek, 5441 XE in Oeffelt.

Meld je aan voor de busreis naar Oeffelt
Wat is er gezelliger dan samen met de bus naar de nacompetitiewedstrijd van Eindse Boys 1 gaan. Meld je uiterlijk maandag 29 mei aan via dit formulier en je bent erbij. Hou er rekening mee dat de kosten ongeveer € 15,- zijn, busreis en eventuele entreekosten. Na sluiting van de aanmeldingstermijn wordt de bus besproken en ontvangt iedereen die zich heeft opgegeven een betaalverzoek. Eventueel entreegeld voor de wedstrijd wordt dan tevens verwerkt in het betaalverzoek.

Het is fijn als je mee wil gaan, maar de volgende regels gelden:

  • Na aanmelding ben je verplicht om te betalen.
  • Het is niet toegestaan alcoholische dranken mee te nemen en te gebruiken in de bus. Na de terugreis zorg je samen dat de bus netjes opgeruimd wordt achtergelaten.
  • Hou je aan de regels, Eindse Boys distantieert zich van iedereen die hiervan afwijkt. Je wordt persoonlijk verantwoordelijk gesteld voor iedere vorm van wangedrag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie