Skip to content

Cum Grano Salis organiseert Bierbecue voor het goede doel

Redactie
9 mei 2023 | 13:00

Advertentie

Cum Grano Salis organiseert op 4 juni aanstaande een Bierbecue-evenement bij café de Brug aan het Bassin in Weert waarbij de opbrengst naar Stichting de Vrienden van Ververshof gaat, die daarvan een rolstoel-duwondersteuning willen gaan kopen. 

Cum Grano Salis

Deze bijzondere gelegenheid biedt bierliefhebbers de kans om te genieten van een speciaalbier proeverij, gepaard met heerlijke hapjes van de barbecue. De bierbecue begint om 15.00 uur, maar vanaf 14.30 uur zijn bezoekers van harte welkom. Het concept van een bierbecue combineert de verfijnde smaken van speciaalbieren met perfect bijpassende barbecuegerechten. Het evenement wordt gepresenteerd door niemand minder dan biersommelier Rob Driessens en grillmaster Raymond Keulen.

Deelnemers aan de bierbecue kunnen voor € 39,95 (plus € 1,- servicekosten) per persoon genieten van een unieke ervaring. Een aanzienlijk deel van de opbrengst zal worden gedoneerd aan het goede doel. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers 5 speciaalbieren te proeven met 5 bijpassende barbecuehapjes, begeleid door professionele uitleg. Na afloop van de bierbecue zal de tapkraan open blijven en de barbecue doorgaan. Alle drankjes en gerechten van de barbecue kunnen worden betaald met consumptiebonnen, die verkrijgbaar zijn aan de bar.

Stichting De Vrienden van Ververshof
De opbrengst van deze middag zal ten goede komen aan de stichting De Vrienden van Ververshof. Met de verworven fondsen zal de stichting een duwondersteuning kunnen aanschaffen, die vrijwilligers in staat stelt om rolstoelgebruikers gemakkelijker te duwen. De Vrienden van Ververshof hebben als doel om (financiële) middelen te verwerven voor activiteiten en benodigde materialen die buiten het reguliere budget van Zorghuis Ververshof vallen.

Mis deze unieke bierervaring niet en steun tegelijkertijd een goed doel! Wees erbij op 4 juni bij café de Brug aan het Bassin in Weert. Voor meer informatie en het kopen van tickets, kunt u terecht op de website: www.cumgranosalis.org

Advertentie

1 Reactie

  1. De timing is perfect .
    500 meter verderop is op Fatima foodtruck festival en meer…!
    Moet echt over nagedacht zijn over deze datum te prikken.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie