Skip to content

Nieuwe wethouder Boris Meessen geïnstalleerd in gemeente Nederweert

Redactie
18 april 2023 | 19:53

Advertentie

Boris Meessen (32) is tijdens de raadsvergadering van dinsdag 18 april geïnstalleerd als de nieuwe wethouder van de gemeente Nederweert. Hij werd voorgedragen door het CDA Nederweert.

Wethouder Boris Meessen

Fractievoorzitter Antoine Hekers van het CDA Nederweert licht de keuze voor Meessen toe: “Boris is een besluitvaardige en doortastende persoonlijkheid met ruime ervaring binnen de overheid. Hij beschikt over relevante kennis en een waardevol netwerk voor Nederweert. Met zijn achtergrond als bestuursadviseur van het college van Gedeputeerde Staten, zijn ervaring bij defensie en zijn uitzending naar Uruzgan, hebben we er alle vertrouwen in dat hij van grote waarde zal zijn voor de inwoners van Nederweert, het gemeentebestuur en de regio.

Boris Meessen is vereerd met zijn voordracht als kandidaat-wethouder: “Ik kijk ernaar uit om samen met de gemeenteraad en het college van B&W aan de slag te gaan voor de inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke partners in de gemeente Nederweert.

De installatie van Boris Meessen volgt op het vertrek van voormalig wethouder Robert ten Kate, die op 21 maart zijn functie neerlegde vanwege persoonlijke redenen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie