Skip to content

S.V. Laar blijft ongeslagen en wordt kampioen na overwinning op R.K.S.V.O. in Ospel

Redactie
11 april 2023 | 9:01

Advertentie

Op tweede paasdag speelde het eerste team van S.V. Laar tegen R.K.S.V.O. op sportpark De Houwakker in Ospel. Een gelijkspel zou genoeg zijn voor de ploeg uit Laar om net als vorig jaar, ongeslagen kampioen te worden. Veel supporters van beide clubs waren aanwezig, mede dankzij het redelijk goede weer.

SV Laar blijft ongeslagen

In het eerste kwartier waren beide teams aan elkaar gewaagd en vond de strijd voornamelijk plaats op het middenveld. Een gevaarlijk schot van R.K.S.V.O. links naast het doel was een goede waarschuwing voor Laar en vanaf dat moment nam het spel een wending. In de 32e minuut wist Jurre Nijnens een voorzet van Stijn Jacobs te benutten en schoot de bal in de touwen, waardoor de score 0-1 werd. R.K.S.V.O. wist echter snel de gelijkmaker te scoren en zo gingen de heren met een 1-1 ruststand de kleedkamer in.

Na de rust kwam Laar beter in het eigen spel en een overtreding van R.K.S.V.O. in het strafschopgebied leverde een penalty op, die Stijn Jacobs beheerst wist te scoren. Niet veel later scoorde hij opnieuw, waardoor de eindstand 1-3 werd. Op het veld werd meteen een feestje gevierd, waarbij onder andere een vertegenwoordiger van de KNVB en burgemeester Vlecken van Weert aanwezig waren. SV Laar leverde dit jaar opnieuw een prestatie van formaat door ongeslagen kampioen te worden.

Foto: SV Laar

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie