Skip to content

Opening van Repair Café in Leveroy op zaterdag 15 april

Redactie
9 april 2023 | 12:00

Advertentie

Op zaterdag 15 april is er voor de eerste keer een Repair Café in Leveroy! Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen tussen 10.00 en 12.00 uur in de Pestoeërskoel. Wethouder Carla Dieteren en leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar zullen ook aanwezig zijn.

Repair Café

Het Repair Café is een initiatief van een aantal inwoners uit Leveroy. De groep wist nog een aantal vrijwilligers te enthousiasmeren. Samen staan ze voor je klaar om reparaties uit te voeren aan kapotte spullen.

Een tweede (of derde) leven
Hierbij kun je denken aan elektrische apparaten, fietsen, rollators, speelgoed en allerlei spullen die het niet meer (goed) doen. De ervaring leert dat niet alles, maar wel veel nog te repareren is en een tweede (of derde) leven kan krijgen. Weggooien kan altijd nog!

Gratis repareren
Kom dus op zaterdag 15 april tussen 10.00 en 12.00 uur met kapotte spullen naar de Pestoeërskoel en de vrijwilligers gaan kijken wat ze voor je kunnen betekenen. De reparatie is gratis, maar de kosten voor vervangende materialen zijn voor eigen rekening.

Bijdrage uit leefbaarheidsfonds
Het Repair Café is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het leefbaarheidsfonds van de gemeente. Heb je een goed idee voor de leefbaarheid binnen jouw buurt? Neem dan gerust contact op met de leefbaarheidsregisseurs. Zij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden en een financiële bijdrage uit het leefbaarheidsfonds te bekijken. Kijk op de website voor meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie