Skip to content

Zonnebloem Nederweert verrast haar gasten met Muzikaal Kienen

Redactie
11 maart 2023 | 12:00

Advertentie

Zonnebloem afdeling Nederweert hield deze week in zaal Centraal voor haar gasten een nieuwe activiteit: Muziek kienen. Niet het traditionele kienen, maar kienen met en op muziek. Het was voor velen een verrassing wat dit zou inhouden. Ook voor de organisatie, daar men dit nog niet eerder had georganiseerd. Er was gezorgd voor mooie prijzen. Na afloop gingen de ruim zestig aanwezigen, maar vooral de prijswinnaars, voldaan huiswaarts.

Zonnebloem Nederweert

Om twee uur werd een ieder welkom geheten door de plaatselijk voorzitter Mart Mennen. Eerst werd gestart met het nuttigen van een kopje koffie/thee. Hierna gaf kien-master Mart Mennen uitleg over hoe het muzikaal kienen in zijn werk ging. Iedereen kreeg een kienkaart met titels van liedjes erop. De muziek werd gestart en als je de titel wist en deze op je kaart had staan, mocht je een fiche erop leggen. En alles kwam voorbij: van pop tot soul, van rock tot disco, van Nederlandstalig tot lekkere foute hits! Het waren vooral liedjes uit de oude doos, die vele gasten konden meezingen. Mart Mennen had ook nog een laatste tip: meezingen met de fragmenten verhoogt niet alleen de gezelligheid, maar ook je kansen! Dit werd dan ook uit volle borst gedaan.

Er waren voor een vol rijtje of kaart leuke prijzen te winnen. Of als er meerdere “kiens” waren een troostprijs. In de pauze konden de gasten en vrijwilligers genieten van een drankje. Het werd al met al een gezellige en verrassende middag, die door zowel door de gasten als door de vrijwilligers werd gewaardeerd. Na een bedankje aan kien-master en zijn crew en een slotwoordje aan alle aanwezigen keerden iedereen huiswaarts.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie