Skip to content

Steff Janssen 2e bij De Gouden IJscreatie

Redactie
7 maart 2023 | 15:58

Advertentie

Afgelopen maandag 6 maart waren in Gorinchem de ijswedstrijden tijdens Bakkersvak/IJsvak. Steff Janssen van IJssalon Florence in Nederweert won hier de 2e plaats bij De Gouden IJscreatie. In zes minuten tijd maakte hij vier identieke ijscreaties waarin onder andere de wedstrijdsmaak stracciatella verwerkt was. De creatie van IJssalon Florence heet : MIRZANO.

Steff Janssen

In een mooie stoere betonlook kom liggen 3 bollen ijs, de wedstrijdsmaak stracciatella daarna toffee karamel en lambertusijs op een bodempje van een heerlijke chocolade crumble. Rondom het ijs kwamen kleine mopjes slagroom, frambozen en een frambozen cremeux, crest en een dulce de leche karamelaus en als afwerking een chocoladewerk.

Doordat Steff in de top 3  is geëindigd is hij genomineerd samen met nog 5 andere ijssalons voor de titel IJssalon van het jaar 2023! In de komende maanden worden deze ijssalons onder meer bezocht door een mystery guest en onderworpen aan een hygiënecheck. De winnaar van de titel ijssalon van het jaar wordt begin juni bekend gemaakt.

IJssalon Florence heeft deze titel al 4 keer gewonnen. Dat is natuurlijk een top prestatie om steeds zo uitstekend te scoren tijdens de ijswedstrijden. Vanaf 8 maart is deze ijscreatie verkrijgbaar bij IJssalon Florence in Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie