Skip to content

Smolenaers Constructie en Plaatwerk BV koopt AED

Redactie
1 februari 2023 | 16:00

Advertentie

Smolenaers Constructie en Plaatwerk BV, Pannenweg 266 in Nederweert, heeft een AED gekocht en deze aangemeld bij het landelijk oproepsysteem van Hartslagnu.nl.

Hartslag voor Nederweert

Antoine Hekers en Annelies Terium van de stichting ‘Hartslag voor Nederweert’ hebben Harm Vlassak (BHV-er bij Smolenaers Constructie en Plaatwerk bv) bedankt voor dit geweldig initiatief. De stichting zal zorgen voor onderhoud en service wanneer de AED ingezet wordt bij een reanimatie. Door het aanmelden van deze AED bij het landelijk oproepsysteem van hartslagnu.nl kan deze worden ingezet bij een reanimatieoproep in de buurt. Voor informatie ga je naar de website.

Reanimatieoproepsysteem Hartslagnu is veel burgerhulpverleners kwijt
Net als in de rest van het land, ziet Hartslag voor Nederweert ook in Nederweert na de corona-periode een schrikbarende terugloop van burgerhulpverleners. Hierdoor is het netwerk niet langer dekkend. Hartslag voor Nederweert maakt zich grote zorgen en doet daarom een dringende oproep:

  • Aan iedereen die in afgelopen jaar/jaren geen herhalingsles meer heeft gevolgd. Er zijn nieuwe datums voor herhalingslessen!
  • Aan iedereen die in afgelopen jaar/jaren een herhalingsles heeft gevolgd, maar vergeten is om zijn gegevens aan te passen en daardoor niet meer opgeroepen wordt. (Denk ook aan het aanpassen van telefoonnummer of mailadres i.v.m. bereikbaarheid.)
  • Aan iedereen die al vaker heeft gedacht om zich aan te sluiten bij het landelijk reanimatie oproepsysteem. Er zijn nieuwe datums voor informatie avonden. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie kijk je op de website of mail je naar info@hartslagvoornederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie