Skip to content

Aaron Bastiaans keert terug bij Merefeldia

Redactie
26 januari 2023 | 17:56

Advertentie

Aaron Bastiaans (20) keert terug waar hij met voetballen begon. De in Nederweert woonachtige aanvaller komt per direct over van derde divisionist UNA, waar hij het afgelopen half jaar speelde.

Merefeldia

Van jeugd naar prof
In 2011 maakte Aaron de overstap van Merefeldia naar de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Hij doorliep alle standaard jeugdelftallen, werd opgenomen in diverse Oranje-selecties en liep kort stage bij het Engelse West Ham United alvorens aansluiting te vinden bij het eerste elftal in Venlo.

Eredivisiegoal
Op 14 december 2019 werd een droom werkelijkheid. Als 17-jarige beleefde de linksbuiten zijn competitiedebuut in de hoofdmacht van VVV-Venlo. Bastiaans kwam tegen PEC Zwolle in minuut 74 in het veld en scoorde drie minuten later de aansluitingstreffer, waarmee hij de jongste speler van VVV werd die tijdens zijn eredivisiedebuut scoorde. Na twee verhuurperiodes bij Helmond Sport liet zijn doorbraak langer op zich wachten. Aaron besloot daarom vorige zomer zijn contract te laten ontbinden en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij UNA in Veldhoven. Aanvankelijk begonnen als basisspeler, maar gaandeweg de eerste competitiehelft steeds vaker genoegennemend met een rol als wisselspeler.

Oude nest
Nu is het dus tijd om opnieuw in het geel-zwart van Merefeldia te gaan voetballen. “Ik ben blij om weer terug te zijn op het oude nest. Door mijn werk was het voetballen bij UNA niet makkelijk meer te combineren. Ik heb altijd goed contact gehouden met de mensen binnen de club, dus het voelt voor mij niet als een stap terug, maar als thuiskomen. Ik kan niet wachten om weer met mijn vrienden te voetballen. Er staat een groep met veel energie, plezier en jong talent“, aldus Aaron.

Vandaag liet de KNVB weten dat de overschrijving is afgerond; dat maakt Aaron met onmiddellijke ingang speelgerechtigd voor onze vereniging. “Wij verwelkomen Aaron van harte terug bij Merefeldia en wensen hem veel sportief succes!“, aldus Merefeldia.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie