Skip to content

DL/Martens Finance start tweede ronde KNBB Beker met 6-11 zege in Venlo

Redactie
25 januari 2023 | 18:00

Advertentie

BDL/Martens Finance is de uitwedstrijd in de tweede ronde voor de KNBB Beker goed begonnen. In Venlo werd, op de wel heel bijzonder historische locatie ’t Wonder, het team van Spoorweg Sportvereniging met 6-11 opzij gezet. Daarmee zet BDL een serieuze stap naar de volgende ronde van de bekercompetitie. Johan Martens en Jos Kemmerling bleven voor BDL/Martens Finance ongeslagen. Kemmerling noteerde in de vierde partij een gemiddelde van 13,00 en schreef de hoogste serie (51 caramboles) op zijn naam. Leo Kanters (BDL) speelde in vier beurten weliswaar de kortste partij van de avond maar moest zijn meerdere erkennen in kadrist Jan Liebregts (Spoorweg Sportvereniging), die een moyenne van 17,50 car. liet noteren.

DL/Martens Finance

Wedstrijd over acht partijen
In de bekercompetitie worden de te maken caramboles verdeeld over twee partijen per speler. Zodoende treden alle spelers 2- keer aan en worden in totaal acht wedstrijden afgewerkt. Jan Kanters (BDL) nam het in zijn eerste partij op tegen Jan Brueren maar kwam 20 caramboles tekort. In zijn tweede optreden (6e partij van de avond) wist Kanters in 10 beurten te winnen van Piet van Rengs. Jos Kemmerling (BDL) speelde in de eerste partij ondermaats maar behaalde tegen Piet van Rengs wel 2 matchpunten. In zijn tweede partij werd Jan Brueren met slechts 10 gemaakte caramboles door Kemmerling (BDL) resoluut aan de kant gezet. Pauzestand: 4-4.

zich in de achtste partij met een gemiddelde 9,375 van Noud Janssen. Dat deden ook Jan Kanters en Jos Kemmerling (beide van BDL) door gemakkelijke zeges op respectievelijk Piet van Rengs en Jan Bueren van Spoorweg Sportvereniging. Door het hoogste teamgemiddelde ging ook het extra punt mee naar Nederweert. Eindstand: 6-11.

De thuiswedstrijd voor de KNBB beker wordt gespeeld op: vrijdag 24-02-2023. Cafe-zaal Centraal Nederweert. Aanvang 19.30 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie