Skip to content

“Iedereen TinQ’t” Donkers Tankstation voortaan onbemand, maar met dezelfde persoonlijke service

Redactie
11 januari 2023 | 16:00

Advertentie

Tankstation Donkers in Ospel, wie kent het niet! Al 69 jaar Total tankstation. Daar is vanaf november 2022 verandering in gekomen. Peter (62) en Els (61) zegden hun vertrouwde brandstofleverancier vaarwel en werden TinQ-station. De garage, rijwielhandel, shop en het APKservicestation blijven. Ook de service blijft zoals vanouds.

Donkers Tankstation

Komend vanaf Meijel zagen automobilisten al enige tijd een lichtinstallatie bij de fa. Donkers met de mededeling: ‘Dit wordt een TinQ tankstation’. TinQ is een keten van onbemande tankstations die brandstoffen onder de adviesprijs aanbiedt. Met de alsmaar stijgende brandstof- en energieprijzen is de bodem van de portemonnee steeds sneller in zicht. Tankstation Donkers anticipeert daarop door over te stappen naar goedkopere brandstof. Zo kunnen ze hun klanten beter van dienst zijn.

Sinds 1986
In 1986 namen Peter en Els het bedrijf over van Sjaak Donkers. Peter behaalde het middenstandsdiploma en het diploma Vakbekwaamheid autobedrijf en Apk’s. Hij vestigde zich tevens als rijwielhandel en -reparateur. Els, verkoopster pur sang, zegt over zichzelf: “Ik verkoop alles, zelfs het kinderfietsje van mijn oudste dochter. Dat verwijt zij me nu nog. De kinderen zijn overigens altijd betrokken geweest bij het bedrijf, al was het maar om actieflyers rond te brengen. En als wij op pad zijn, runnen zij de zaak.”

Goedkoper, met de vertrouwde service Het brandstofmerk en daardoor de look van het station is gewijzigd, afrekenen kan voortaan aan pinterminals en de prijzen zijn lager. Als Max Verstappen rijdt, is het er zelfs nog goedkoper. De voor dit bedrijf typerende persoonlijke reparatieservice blijft echter hetzelfde. Peter: “Lamp inzetten, oliepeil controleren, auto, fiets of E-bike kapot? Laat maar weten.” Het euvel wordt meestal ter plekke opgelost. Aan het assortiment fietsen is overigens een nieuw merk toegevoegd: de Pointer e-Bikes. Een betaalbare elektrische fiets van hoogwaardig Nederlands fabricaat.

Ons kent ons Iedereen kent het bedrijf van Els en Peter Donkers. En zij kennen bijna iedereen die er komt. Er is altijd tijd voor een praatje. Een typische dorpspomp, maar dan met brandstof i.p.v. water. Al 36 jaren lang voorzien zij automobilisten uit Ospel en de verre omgeving van brandstof en fietsers van een passend . stalen ros. Hoe lang zij nog doorgaan? “Zolang mijn kaken en Peters handen het nog blijven doen, gaan wij door”, zegt Els vol overtuiging. Peter knikt.

TinQ-tankstation Donkers is voortaan een feit. Goedkoper tanken ook. Iedereen TinQ’t. Jij ook?

Nieuwe openingstijden per januari 2023 Rijwielhandel Donkers en Shop
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: 8.30 tot 16.00 uur
Zondag: gesloten

Tekst: Francis Bruekers / Sparkle Tekst & Communicatie
Foto: Dion Zwartjens / Amber Uiterwijk Winkel / Glendi – Digital Solutions
Drukwerk: Drukkerij van Deursen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie