Skip to content

Energieloket MKB: eerste hulp voor ondernemers

Redactie
3 januari 2023 | 8:00

Advertentie

Voor ondernemers zijn er fiscale en subsidiemogelijkheden bij de investering in energiebesparing en duurzame opwek. Om een wegwijs te bieden in dit complex van voorschriften en mogelijkheden, is het digitale Energieloket MKB ontwikkeld.

Energieloket MKB

Hogere energiekosten
De hoge energieprijzen leiden ook voor ondernemers tot extra hoge maandelijkse energiekosten. Kosten die kunnen oplopen tot 30% en hoger van de totale kosten. Daarnaast brengt de Wet Milieubeheer respectievelijk het Bouwbesluit 2012 verplichtingen met zich mee voor ondernemers ten aanzien van energiebesparende maatregelen.

Onafhankelijke website
Op de website www.energieloketmkb.com vind je als ondernemer een overzicht van wat energietransitie voor jouw bedrijf betekent en waar je terecht kunt voor verder advies en ondersteuning. Het Energieloket MKB is een onafhankelijke website die beheerd wordt door de stichting Groene Economie Limburg, met financiële steun van de provincie Limburg en de Limburgse regio’s/gemeenten.

Eerste hulp en vraagbaak
Wil je als ondernemer meer zicht hebben op wat energietransitie voor jouw bedrijf kan betekenen, wat de wettelijke verplichtingen zijn en waar je terecht kunt voor verdere ondersteuning, dan biedt het Energieloket MKB je de eerste hulp. Er is ook een vraagbaak aanwezig waar je vragen kunt stellen. Deze dienstverlening is gratis.

Meer informatie
Heb je al vragen? Dan kun je ook een mail sturen naar: info@energieloketmkb.com. Telefonisch contact opnemen kan via tel. (0475) 794 051.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie