Skip to content

Fiëestwaék “25 joar in de hoeskamer van Ni-jwieërt”

Redactie
21 december 2022 | 17:00

Advertentie

Paul van der Sande viert dit jaar een bijzonder jubileum: op 28 december 2022 is het precies 25 jaar geleden dat hij het stokje overnam van Thijs Schreurs en zich kastelein mocht noemen van het mooie (inmiddels eet-)café De Kleine Winst.

25 jaar De Kleine Winst

In deze periode is De Kleine Winst gegroeid van authentiek bruin dorpscafé tot het diverse en levendige Grand Café zoals we het nu kennen. Paul heeft in deze jaren altijd geprobeerd De Kleine Winst een fijne tweede huiskamer te laten zijn, waar zijn gasten kunnen genieten van een gemoedelijke sfeer, vriendelijkheid en de nodige humor.

Mijlpaal
Deze bijzondere mijlpaal mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. In de laatste week van december staan er daarom naast de reguliere feestelijkheden een aantal extra bijzondere evenementen op de planning. Vier jij dit bijzonder jubileum met Paul mee?

Programma

25 december – Christmas Unlimited
Eerste kerstdag staat in het teken van ons Christmas Unlimited arrangement: onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten. Beide zittingen zijn reeds volgeboekt. Ons café is geopend vanaf 18.00 uur.

26 december – Christmas Unlimited en Faute Kerst!
Van 13.00 tot 18.00 uur geniet je ook op deze dag van ons Christmas Unlimited arrangement. Er zijn nog enkele plekjes vrij voor deze zitting; reserveer snel!

Uitgegeten?! In de avonduurtjes wordt onze zaak omgetoverd tot de FAUTSTE kroeg van Nederland. Tijd om een paar calorieën te verbranden. Stap de dansvloer op en laat je helemaal gaan. Ga los op de fautste, maar o zo fijne Guilty Pleasures. Onder muzikale begeleiding van onze goede vrienden: DJ Patrick en DJ Paultje Feyenoord. Toegang is gratis. Aanvang: 21.00 uur.

27 december – De Ultieme Muziekquiz
Ospels fenomeen Bas Poels is quizmaster in de Ultieme Muziekquiz, met medewerking van o.a. Dansrijck, Toneelvereniging De Krottepoffers en LAAJF bend! Join in! Het belooft een onvergetelijke editie te worden. Inschrijfgeld bedraagt €50,00 per team, een team kan bestaan uit 2-6 personen. Aanmelden kan via info@eetcafedekleinewinst.nl. 

28 december – Paul 25 jaar DKW
Ja, echt waar! Fieëst inne kieët! We vieren Pauls jubileum groots met een heuse Crazy Piano’s act en DJ Diego als afsluiter! Gratis entree.

29 december – Top 100 met Disco Haro
Traditiegetrouw kunnen onze vrienden van Disco Haro natuurlijk niet ontbreken. Ze starten deze editie van de Top 100 al om 12.00 uur, waarbij je ook kunt lunchen. Hoe dichter bij nummer 1, hoe verder de tafels en de stoelen aan de kant worden geschoven. Welk nummer staat op 1 in de jubileumeditie?

31 december – Knalle voor 12.00 uur!
31 december is De Aanwinst geopend voor een knallend oud-en-nieuw arrangement. Van 20.00 tot 00.30 uur sluiten we 2022 af en luiden we 2023 in met een feestarrangement in de Aanwinst: een Faute Bingo, het Rad van Fortuin, een quiz en muziek van DJ JP Verheggen! Inbegrepen is de drank (pils, fris, huiswijnen, Liefmans, Erdinger, koffie en thee), hapjes en om 00.00 uur een oliebol en een nieuwjaarsdrankje. De prijs bedraagt €39,50 p.p. (tot 00.30 uur). Daarna draait JP Verheggen gewoon door en is de Aanwinst ook geopend voor feestgangers die later willen aansluiten. Het is deze dag mogelijk om nog lekker te komen lunchen (gesloten voor diner) en in het café kun je het nieuwe jaar ook zonder arrangement inluiden.

1 januari – Nieuwjaarsreceptie met F.A.R.T!
Het café is geopend vanaf 14.00 uur. In de avonduren luidt de band F.A.R.T. het nieuwe jaar in. Kom gezellig met ons proosten.

2 januari – Reünie personeel DKW
Als afsluiting van de jubileumweek vindt een heuse reünie van het personeel van DKW plaats. Heb je ooit in al die jaren sinds 1977 deel uitgemaakt van het team van De Kleine Winst? En vind je het leuk om mensen te treffen die je al lang niet meer hebt gezien? Kom dan naar deze gezellige avond. “Drank en hepkes es vur niks op ein veurwaarde dejje in 2023 unne daag komtj werke beej os! Opgeave kan via info@eetcafedekleinewinst.nl.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie