Skip to content

BDL/Martens Finance bekert verder na weer een zege op De Hazelaar 3 uit Rosmalen

Redactie
12 december 2022 | 9:23

Advertentie

Na de ruime thuiszege (12-0) heeft BDL/Martens Finance ook de uitwedstrijd tegen De Hazekaar 3 uit Rosmalen gewonnen en plaatst zich daarmee voor de achtste finale. Johan Martens deed wederom van zich spreken met twee fraaie overwinningen en een totaal gemiddelde van 17,77 caramboles.

BDL/Martens Finance

BDL/Martens Finance had nog 4 wedstrijdpunten nodig om de volgende ronde te bereiken. Dat de grote nederlaag in Nederweert een forse uitglijder was van De Hazelaar 3 uit Rosmalen bleek wel in de thuiswedstrijd. De Hazelaar 3 revancheerde zich enigszins maar troffen ook nu een goedspelend BDL. De vroege uitschakeling in bekercompetitie kon zodoende niet meer worden voorkomen. De team-moyennes van 10,93 voor BDL en 10,71 voor De Hazelaar laten zien dat sprake was van mooie wedstrijden Kaderspel. Door het extra wedstrijdpunt ging de zege (8-9) en plaatsing voor de volgende bekerronde mee naar Nederweert.

Johan Martens beleeft topdag
De openingspartij was ditmaal voor de kopmannen Johan Martens (BDL) tegen Eric Deriks (de Hazelaar). De BDL-er verbaasden spelers en toeschouwers door in de eerste partij slechts 3 beurten nodig te hebben voor de 80 caramboles. Hij zette met een serie van 64 caramboles en een gemiddelde van 26,66 meteen de beste prestaties van de dag neer. Ook in zijn tweede partij was Martens (BDL) goed op dreef. Ook Paul van de Wouw (De Hazelaar) moest ervaren dat Martens (BDL) nu in 6 beurten en 13,33 gemiddeld een topdag had. Hij overtrof daarmee zijn prestatie in de thuiswedstrijd.

Teamprestatie
Leo Kanters (BDL) haalde weliswaar geen wedstrijdpunten binnen tegen Deriks en van de Wouw (beide van de Hazelaar) maar zijn spel leverde hem prima persoonlijke resultaten op.
In 9 beurten verzamelde hij 150 caramboles en speelde hij een gemiddelde van 11,13 car. Jan Kanters (BDL) tikte af met 1- winst en 1 verliespartij. Met 7,20 en 8,125 als gemiddelden had ook hij een belangrijk aandeel in de eindzege. Piet Leermakers won met 15,00 gemiddeld maar Martin van de Rijt (beide van De Hazelaar) moest de overwinning aan Jan Kanters (BDL) laten. BDL’s vierde man Jos Kemmerling was net als in de thuiswedstrijd met gemiddelden van 12,20 en 7,22 goed voor 2 wedstrijdpunten en had ook hij een stevig aandeel in de suprematie van de kaderisten uit Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie