Skip to content

Jouw wanten, jas, muts en das komen een ander goed van pas!

Redactie
16 november 2022 | 12:00

Advertentie

Ook dit jaar doet de gemeente Nederweert weer een oproep aan alle inwoners van Nederweert om de mensen die kwetsbaar zijn en zelf geen jas kunnen betalen, niet in de kou te laten staan. Ze starten opnieuw de inzamelingsactie voor warme jassen voor jong en oud, omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om er eentje aan te schaffen. En deze keer kijken ze ook uit naar wanten/handschoenen, mutsen en dassen. Dus loop eens langs je kapstok en kijk of er iets tussen zit waar je afstand van wilt doen. Je maakt er een ander heel blij mee!

Gemeente Nederweert

Inleveren
Net als voorgaande jaren staat er weer een kledingkast in de hal van het gemeentehuis. In deze kast kun je tijdens openingstijden van het gemeentehuis je jas ophangen. Voor je wanten, das en muts staat er een dekenkist. Ook kun je alles in Leveroy inleveren, bij Annie van Roij. Haar adres is Dorpsstraat 20.

Breng alles uiterlijk vrijdag 16 december. Dan zorgt de gemeente ervoor dat alle donaties (ook die in Leveroy gedaan zijn) bij de Kledingbank Limburg terecht komen, waar een nieuwe eigenaar wordt gezocht voor jouw warme winterspullen.

Kaartje met warme groet
In de kledingkast en bij Annie van Roij liggen kaartjes waarop je een groet kunt schrijven aan degene die jouw jas zal ontvangen. Dus wil je je gift een persoonlijk tintje meegeven, schrijf dan iets op het kaartje en doe het in de jaszak. Zeker weten dat er bij de ontvanger een glimlach ontstaat!

Advertentie

1 Reactie

  1. Gezien het feit dat armoede vaak veroorzaakt door belastingdruk (inclusief BTW) van de Overheid zou het Gemeentehuis van Nederweert niet moeten fungeren als verzamelpunt van tweedehands jassen, mutsen, sjaals, dassen en wanten, maar als UITGIFTE punt van jassen, mutsen, sjaals, dassen en wanten en liefst nieuw en gezien het gratis zijn kan de BTW dan ook achterwege blijven want ik neem niet aan dat de Overheid zichzelf BTW in rekening gaat brengen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie