Skip to content

BDL/Martens Finance duidelijk een maat te klein voor BC Maarland: 9-0 verlies

Redactie
6 november 2022 | 9:00

Advertentie

BC Maarland uit Eijsden heeft zich op overtuigende wijze gerevancheerd voor de 6-3 nederlaag in Nederweert. Door het totaal aantal te maken caramboles van 670 in 34 beurten af te werken wonnen de Eijsdenaren niet alleen alle partijen, maar behaalde ook het fabelachtige teamgemiddelde van 19,71. Een fantastische prestatie. Het team van BDL/Martens Finance kon daar slechts 204 caramboles en een teamgemiddelde van 6,00 tegenover stellen.

BDL/Martens Finance

Lois Pols (BDL) was de enige die zich nog enigszins staande kon houden tegen Emiel Royen (Maarland). Met een hoogste serie van 32 en 17 beurten kwam Louis Poels 17 caramboles tekort. Jan Kanters (BDL) had geen enkele kans tegen John van Glabbeeck. De Maarland-er opende flitsend met een serie van 51 caramboles en tekende met zijn eindschot van 36 in de zesde beurt voor een klinkende overwinning: 140 – 36. Het leverde hem het hoogste moyenne (23,33) van de avond. Jan Kanters kon met zijn gemiddelde van 6,00 nog wel vrede hebben maar was onder de indruk van het spel van van Glabbeeck (Maarland): Ik stond erbij en keek ernaar, aldus de BDL-er.

Na de pauze trof Peter Poeth (BDL) hetzelfde lot. Maurice Sangen (Maarland) ging in de zevende beurt helemaal los. Met geweldig kaderspel 38/2 produceerde hij een serie van 133 caramboles (de hoogste van de avond) en kwam 4 caramboles tekort om de partij meteen uit te maken. Peter Poeth (BDL) was veel tijd aan zijn stoel gekluisterd en beleefde met slechts 24 caramboles en een gemiddelde van 3,00 een wel heel ongemakkelijke avond. In de slotpartij deed Frans Borgignons er nog een schepje bovenop. Johan Martens (BDL), in de biljartwereld bekend om zijn vasthoudendheid en verbetenheid, kon geen enkele vuist maken. Frans Borgignons (Maarland) was deze avond de zoveelste “ster aan de Limburgse Biljarthemel”. In de 8e t/m 10 beurt liet hij met series van 84, 52 en 16 caramboles zien waartoe hij in staat is!

Johan Martens (BDL) en zijn teamgenoten moeten beseft hebben dat ze een wel heel aparte clash beleefd hebben. Dat geldt uiteraard helemaal voor BC Maarland dat door de maximale winst weer aansluiting met de top 3 heeft gekregen.

Programma: 11-11-2022 THUIS BDL/MARTENS FINANCE – Veerbenders/VanEschbiljarts (Gronsveld)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie