Skip to content

Kledinginzameling van ‘Bag2School’ bij BS de Zonnehof Leveroy

Redactie
20 oktober 2022 | 14:00

Advertentie

Het wordt steeds killer in Nederland, de herfst doet zijn intrede. Heb jij ook al je winterkleding voor de dag gehaald? Misschien zijn er kledingstukken die je niet meer mooi vindt, of die niet meer zo goed passen. Gooi deze aub niet weg, want 8 november is er, op basisschool de Zonnehof, weer de halfjaarlijkse kledinginzameling.

Bag2School

Bag2School Nederland verzamelt kleding van scholen en keert per kilo een bedrag uit. Bag2School wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een mooie manier om van niet meer gebruikte kleding af te komen. Daarnaast helpt het ons te sparen voor de oudervereniging. Zij krijgt 30 cent per ingezamelde kilo, die geheel terecht komt bij de kinderen van onze school.

Kom in actie!
Basisschool de Zonnehof zou het erg op prijs stellen als jij je ook in wilt zetten voor de actie door een zak te vullen met de oude, nog bruikbare kleding/textiel van jou en je kinderen. Meer inzamelen is dus meer verdienen. Hebben jij, of je buren of familie kleding die je niet meer draagt? Lever ze dan bij de Zonnehof in.

Wat mag er WEL in de zakken: Schone kleding (zowel baby, kinder en volwassen), schoenen (per paar, aan elkaar genoopt of met tape), lakens, dekens, gordijnen, handdoeken, knuffelbeesten, handtassen riemen en ceinturen.

Wat mag er NIET in de zakken: Vieze, natte, gescheurde of beschadigde kleding. Enkele schoenen, afgeknipt materiaal, lappen, matten, tapijten, kussens, dekbedden, snuisterijen, bedrijfskleding, speelgoed en matrassen.

Inleveren
Je kunt zakken kleding inleveren op:

  • Maandag 7 november 2022 van 7.30 tot 18.00 uur
  • Dinsdag 8 november tot 9.00 uur

Dit kan bij de voordeur van de school. Bij regenweer aub even aanbellen, zodat ze de zakken meteen binnen kunnen zetten.

Hoe moet de kleding verpakt worden?
Alle kleding dient verpakt te zijn in een dichte plastic zak. Deze biedt de beste bescherming tegen het vuil en nat worden van de kleding.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie