Skip to content

BDL/Martens Finance wint met 5-4 van BC de Biljartacademie 1/Entrée partout

Redactie
17 oktober 2022 | 12:45

Advertentie

Dankzij een beter teamgemiddelde en het bijbehorende extra partijpunt heeft BDL/Martens Finance de winst in eigen huis kunnen houden. Na twee forse nederlagen kan het kaderteam uit Nederweert daardoor in poule 7 van de KNBB Kadercompetitie de blik op de ranglijst weer naar boven richten. Grote man bij BDL/Martens Finance was kopman Johan Martens met een partijgemiddelde van 17,50 caramboles. Martens daarover: “fijn voor het team en mezelf om weer eens het zoet van de overwinning te kunnen proeven”.

BDL/Martens Finance

Jan Kanters opende voor BDL/Martens Finance de avond met een 2-0 overwinning op Richel Lousberg (BC de Biljartacademie). Jan Kanters (BDL) kende een sterke openingsfase met in de vierde beurt een mooie serie van 31 caramboles en beëindigde voor de tweede keer deze competitie met een gemiddelde van 10,00  zijn partij. Richel Lousberg kon daar met een gemiddelde van 3,87 caramboles weinig tegenover stellen en kon zodoende geen enkel moment aanspraak maken op de zege.  Ook Leo Kanters (BDL) startte uitstekend door meteen in de eerste beurt  42 caramboles te scoren. Zijn trekstoten en tempospel blijven van bijzondere klasse. John Titselaer (BC de Academie) bleef uiterst kalm onder het geweld ven de BDL-er Leo Kanters en antwoordde door na 5 beurten 117 caramboles en een gemiddelde van 23,00 op de klok te zetten.  Leo Kanters (BDL) was hierdoor in de vijfde t/m achtste beurt enigszins aangeslagen door slechts 4 caramboles te noteren. Met een gemiddelde van 14,54 was Sittardenaar Titselaer (BS de Biljartacademie) de beste en trok daarmee de partij verdient naar zich toe.  Pauzestand: 2-2.

Johan Martens in 8 beurten naar een partij-gemiddelde van 17,50!
De derde partij van de avond tussen Jos Kemmerling (BDL) en Wilco Meusen kende nauwelijks hoogtepunten. In 19 beurten scoorde Kemmerling 68 caramboles tegen 110 voor Wilco Meusen die daarmee de partij voor zich binnen haalde. Van geheel ander gehalte was de laatste partij waarin Johan Martens (BDL) in slechts 8 beurten afrekende met Willy Smeets (BC de Biljartacademie 1) die niet verder kwam dan 31 caramboles. Martens (BDL) noteerde na 5 beurten 98 caramboles waarbij de series van 33 (in de tweede beurt) en 43 (in de vijfde beurt) van buitengewone klasse waren. Alle onderdelen van het kaderspel 38/2 werden door Martens perfect uitgevoerd wat hem dan ook meerdere keren het bekende “tikje op tafel” van de aanwezigen bezorgde.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie