Skip to content

Belangstelling voor Nederweerter verhalenboek loopt storm

Redactie
9 oktober 2022 | 15:00

Advertentie

Terwijl de drukpers van Drukkerij Van Deursen nog volop draait, loopt het al storm met bestellingen van het nieuwe boek “Vizier op Nederweert…. In stukjes en beetjes”. Amper een week na start van de publiciteitscampagne is al meer dan de helft van de oplage bij voorintekening verkocht. Een bewijs dat de belangstelling en waardering voor erfgoed en ‘storytelling’ bij de bewoners van onze gemeente leeft als nooit te voren.

Vizier op Nederweert

Royale steun
Dit 324 pagina’s tellende boek met 140 korte en leuke verhalen over Nederweert, Ospel, Budschop, Eind en Leveroy geeft een historisch en relativerend inkijkje in het leven van onze ouders en grootouders. Dankzij de royale steun van Nederweerter ondernemers en particulieren die erfgoed en cultuur een warm hart toedragen, kan dit boek voor een zeer lage prijs worden aangeboden.

Perfecte cadeau
“Vizier op Nederweert” is een bijna verslavend lees- en voorleesboek dat u niet kunt laten liggen en dat elke Nederweertenaar van jong tot oud zou moeten willen hebben. Lezen wordt nog leuker! Het boek is ook het perfecte cadeau voor vrienden, kennissen en familieleden tijdens de komende feestdagen. Maar dan moet U er wel snel bij zijn want op is op.

Bestel nu
Het boek is geschreven door Alfons Bruekers, is de tiende uitgave van de Stichting Geschiedschrijving Nederweert en wordt geproduceerd door Drukkerij Van Deursen. Voor meer informatie en bestellen: bezoek de webshop van Nederweert24.

 

Advertentie

1 Reactie

  1. Tja eerherstel voor de erfgoedvrijwilligers uit Nederweert komt er wel nooit meer denk ik. Daarvoor heeft de gemeente zich te diep in haar loopgraaf ingegraven.
    Wel goed dat ze toch weer met een nieuw initiatief, dit boek, komen. De sterkste wint.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie