Skip to content

Zwaar maar geflatteerd verlies voor BDL/Martens Finance tegen Ricky’s Pub/Andy Verjans Airco

Redactie
1 oktober 2022 | 17:00

Advertentie

Alhoewel de uitslag anders doet vermoeden heeft BDL/Martens Finance in de vierde ronde van de KNBB Kader Poule 7 een ferme strijd geleverd tegen koploper Ricky’s Pub/Andy Verjans Airco uit Stein. Twee partijen en daarmee drie wedstrijdpunten gingen met slechts twee caramboles verschil aan de neus van het team uit Nederweert voorbij.

Minimaal verschil
In de eerste partij had Louis Pols (BDL) het lastig tegen Twan van Ierland (Ricky’s Pub). Na 10 beurten was de stand 58-27 caramboles in het voordeel van van Ierland. De spanning zat echter in de staart van de match. Pols kwam in de gelijkmakende slotbeurt met een prima serie van 30 caramboles nog heel kortbij om een remise af te dwingen. Hij kwam echter drie caramboles tekort en noteerde een gemiddelde van 5,09. Op de andere tafel was Jos Kemmerling (BDLK) tot vier beurten voor het einde de bovenliggende partij. Mede door drie poedels op rij van Kemmerling en een mooie eindsprint van 18 caramboles trok Peter Custers aan het langste eind. Kemmerling bleef met 4,70 onder zijn vaste moyenne maar met een hoogste serie van 25 caramboles toonde hij wel zijn klasse in het kaderspel 38/2. Tussenstand: 0-4 voor het team uit Stein.

De derde partij na de pauze tussen Leo Kanters (BDL) en Emile Korver (Ricky’s Pub) ging over 22 beurten. Daarmee bleven beide spelers tamelijk ver verwijderd van hun vaste niveau. Spanning daarentegen was er volop. Kanters scoorde in het eerste deel van de partij met goed verzorgd spel series van 21 en 22 caramboles. In het tweede deel was zijn opponent Korver (Ricky’s Pub) de betere door in vier beurten 58 caramboles te maken. Kanters verzuimde in de laatste beurt de partij in het slot te gooien en kwam daardoor twee caramboles tekort voor de volle winst. Emile Korver (Ricky’s Pub) deed dit wel.
Frank Dieteren (Ricky’s Pub) fenomenaal tegen Johan Martens (BDL)

In de vierde en laatste partij was het de beurt aan de kopmannen van beide teams. Frank Dieteren (Ricky’s Pub) beleefde een topavond in het kaderspel 57/2. Hij had slechts zes beurten nodig voor de 160 te maken caramboles. De slotserie van 90 caramboles was van absolute klasse. Zijn moyenne van 26,66 leverde hem veel waardering op van de aanwezigen. Johan Martens (BDL) liet zich met series van 29, 24 en 15 car. en een gemiddelde van 14,33 ook niet onbetuigd maar was niet opgewassen tegen “het brein van Stein” Met het extra punt werd de eindstand: 0-9.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie