Skip to content

Reintje en haar Voskes, een begrip op het Peelpodium

Redactie
27 september 2022 | 9:00

Advertentie

Reintje en haar Voskes

De laatste voorstelling dit jaar op het Peelpodium van buitencentrum De Pelen is op zondag 2 oktober met optredens van Reintje en haar Voskes. Ze spelen al tien jaar op het Peelpodium en Reintje en haar Voskes mag zich dus met recht de ‘huisband’ van de ‘huiskamer van de Peel’ noemen.

Reintje en haar Voskes

Al tien jaar op het Peelpodium
Reintje en haar Voskes is een band die met veel enthousiasme kinderliedjes speelt voor kinderen, ouders en opa’s en oma’s. Hun eerste optreden in de Peel was in 2010 op een Streekfestival en sinds 2012 zijn ze vast onderdeel van het ‘Peelpodium’, dat dit jaar alweer voor de 10de keer wordt georganiseerd!

Reintje en haar Voskes bestaat uit louter Nederweerter muzikanten, te weten Anouk ofwel Reintje op zang, Voske Cyrill op gitaar, Voske Danny op percussie en Voske Ilse op de bas. Reintje en haar Voskes spelen en zingen vol overgave liedjes uit het repertoire van Dirk Scheele, Jeroen Schipper, Kleintje Kaf, Kapitein Winokio, Cowboy Billy Boem en soms een bekend nummer met een eigen tekst.

Op zondag 2 oktober speelt deze ‘huisband’ de laatste voorstelling van dit seizoen in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Zij verzorgen twee voorstellingen: de eerste start om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur. Meezingen van het publiek is daarbij niet alleen gewenst, het is zelfs een voorwaarde om de voorstelling bij te mogen wonen. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan het Peelpodium.

Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl.

(Na)genieten in het buitencentrum
Voor of na afloop de voorstelling kan je nog een mooie wandeling in het nabijgelegen natuurgebied De Groote Peel. Voor gezinnen met kinderen zijn er leuke ontdektochten zoals het Kabouterpad en de Peel Beleef-je-Buiten Tocht. In het buitencentrum kan je heerlijk struinen door de winkel. Hier kun je terecht voor mooie souvenirs, interessante natuurboeken en smakelijke streekproducten. Bij de Peelkiosk kan je nagenieten met een hapje en drankje. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie vind je op www.staatsbosbeheer.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie