Skip to content

Jubileum Creatura, Enjoy & Sing Along!

Redactie
14 september 2022 | 14:00

Advertentie

Op initiatief van Toos Kunnen en Carla Litens-Kollée werd 10 jaar geleden Creatura opgericht. Reden voor een feestelijk familieconcert in het Munttheater van Weert.

Creatura

Het programma van het concert is voor alle leeftijden herkenbaar. Generaties zijn opgegroeid met de klassiekers uit The Sound of Music zoals ‘Edelweiss’ en ‘Do Re Mi’. De songs van Elton John uit The Lion King, zoals ‘the Circle of Life’ en ‘Can You Feel the Love Tonight’ behoren zeker ook bij de toppers uit de musicalwereld. Uit West Side Story worden onder meer ‘I Feel Pretty’ en ‘Maria’ uitgevoerd. En dan worden er nog nummers van onder andere Robbie Williams en Toto gespeeld (Angels en Africa). Muzikale verrassingen zijn zeker Adios Nonino (bekend van de traan van Maxima) en Nella Fantasia van Ennio Moricone.

Een feest vier je nooit alleen. Daarom heeft Creatura een aantal andere koren en solisten uitgenodigd voor de jubileumvoorstelling. Ook in de samenstelling van de uitvoerenden komt de doelstelling van Creatura tot uitdrukking: samen, ongeacht leeftijd genieten van koormuziek. De mensen die op het podium staan zijn van alle leeftijden. De jongste is 7 jaar en de oudste 83 jaar.

De algehele muzikale leiding is in handen van Ton van de Weem. De regisseur is Fauve Schelfhout – Kessels.

De volgende koren en solisten realiseren de voorstelling: Creatura en Phoenix onder leiding van Ton van de Weem. Verder de kinderkoren Equal Voices onder leiding van Janneke van Reenen, Popkoor Equal Voices onder leiding van Rita Scheffers en het kinderkoor van basisschool Kameleon onder leiding van Patricia van Reenen. Het Creaturacombo staat onder leiding van Toon Konings. Solistische medewerking verlenen de Weerter musicus Trix Reintjens (accordeon), Rens Teunissen (zang) en Ilse Maas (zang).

Enjoy & Sing Along! is op vrijdagavond 14 oktober om 20.15 uur te zien in het Munttheater van Weert. Kaarten zijn te bestellen via de website of mail naar secretariaatcreatura@gmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie