Skip to content

Ga mee op wereldreis, in één avond!

Redactie
29 augustus 2022 | 12:00

Advertentie

Een onvergetelijke safari door Zuid-Afrika, hagelwitte stranden vol hangmatten en een keuken om nooit genoeg van te krijgen. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Of wat dacht je van met je voeten in het zwembad uitkijkend over de wijnvelden en romantisch overnachten in een chateau? Genieten van het beste van de wereld dat willen we allemaal! Harmonie Pro Musica neemt je mee op deze muzikale reis! 

Harmonie Pro Musica

Beleef de wereldreis op zaterdag 24 september 2022 in Reigershorst te Nederweert-Eind. Harmonie Pro Musica organiseert dan ter ere van haar 25 jarig jubileum het promsconcert. De harmonie is enorm enthousiast over de geweldige samenwerking met muziektrio JEM, Maikel Vaes en Maurice Geuns! Een gegarandeerd succes om samen te kunnen dansen op de mooiste Franse Chansons, meezingen met de bekende filmmuziek van The Lion King en klappen op de steeds sneller wordende melodie van de Shannon song. 

De presentatie van deze avond is in handen van Bjorn Smits, ook bekend als Buuttereedner Baerke. Bjorn laat je op een ludieke manier ontsnappen aan het snelle hectische tempo van het dagelijks leven. Hij is de piloot, kapitein en machinist van de prachtige muzikale reis die we samen beleven. Aansluitend aan het concert is een gezellige feestavond en kunnen de voetjes van de vloer!

Entreekaartjes voor deze avond zijn NU voor €10,- te koop bij Café ’t Verschil, Cafetaria d’Indj en op www.harmoniepromusica.nl. Het is ook mogelijk om op de avond van het promsconcert een kaartje aan de deur te kopen. Ze kosten dan €12,50 per stuk. Het programma start om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur voor jou geopend. 

Op zondag gaat de reis verder! Er vindt dan een bruisende feestmiddag plaats in Reigershorst waarbij iedereen van harte welkom is! Op deze feestmiddag is er tijdens de receptie gelegenheid om de harmonie te feliciteren met het heuglijke feit. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58

Advertentie