Skip to content

Scouting Tungelroy organiseert 24-uurs challenge voor 60-jarig bestaan

Redactie
3 augustus 2022 | 14:00

Advertentie

Scouting Tungelroy bestaat 60 jaar. Een goede reden om een flinke uitdaging aan te gaan. Leden, leiding en andere vrijwilligers zullen zaterdag 3 september starten met de uitdaging om binnen 24 uur terug in Tungelroy te zijn vanaf verschillende locaties.

Scouting Tungelroy 60 jaar

Voor de wandelaars betekent dit dat ze ongeveer 80 kilometer zullen moeten wandelen vanuit het noorden en de fietsers hebben ongeveer 200 kilometer voor de boeg vanaf de zee in Zeeland. De renners moeten vanuit de ardennen 140 kilometer afleggen en tenslotte zullen de Openbaar Vervoerders (OV ‘ers) door Duitsland reizen. Kortom, een tijd vol zweetdruppels, frustatiemomentjes, lol en gezonde spanning. De challengers zullen live te volgen zijn via links op de Facebook en Instagram van Scouting Tungelroy.

Maar natuurlijk is er voor de thuisblijvers ook een challenge. Op zaterdagavond wordt een echte Scouting PUB-QUIZ georganiseerd. Vragen over de Tungelderse Well, Scouting Tungelroy, Rooj en Tungelder en natuurlijk algemene vragen over Nederland, historie en de rest van de wereld. Een gezellige avond met presentatie van Hopman Sjaak en die muzikaal ondersteund wordt door D.J. Baloe. Doe mee met oude kameraden van je patrouille of welpen-nest of met de achterbuurvrouw of buurman van ‘schuin-tegenover’. Beleef de challenge op je eigen wijze.

De kosten voor een team van 5~6 personen zijn €10,- (40 heitjes). Lukt het je niet om een team te vormen, dan kun je je als individu inschrijven en zal de organisatie een (winnend) team samenstellen. Natuurlijk heeft de quiz voor de winnaars een prijs, naast eeuwige roem zijn er ook leuke geldprijzen binnen te halen.

De aanvang is om 20 uur in Cafe de Hoêskmr in Tungelroy en de quiz zal twee-en-half-uur duren. Tussendoor zal er meerdere malen live contact worden gezocht met de challenge-groepen die onderweg zijn naar Tungelroy.

Op zondagmorgen, 4 september, kan iedereen zich vanaf 11 uur verzamelen om de challengers vanaf 12 uur op het Barbaraplein binnen te halen. Wil je een goede bodem in je buik leggen, koop dan een ticket voor de brunch. Lekker en goed eten, en met een echte scouting Tungelroy twist.

De kosten voor de brunch bedragen €2,00 voor kinderen jonger dan 6 jaar, € 4,00 voor kinderen t/m 12 jaar en voor iedereen vanaf 13 jaar is het het €7,00 per persoon. Hiervoor geniet je van een volledige brunch met koffie/thee/ranja/melk. Bier en frisdrank zijn voor eigen rekening.

Na al dit geweld, geven we het startsein aan Max Verstappen om de challenge een geweldig eindshow te geven in Zandvoort. Natuurlijk live te volgen in Cafe de Hoêskmr in Tungelroy.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie