Skip to content

VIDEO: Gemeentecompliment voor Leontien Raijmakers – Dings

Redactie
6 juli 2022 | 18:00

Advertentie

Zaterdagmiddag werd tijdens de open dag van het gemeentehuis in Nederweert het gemeentecompliment Sportief Nederweert 2022 uitgereikt aan Leontien Raijmakers-Dings.

Leontien Raijmakers – Dings

Gemeentecompliment Sportief Nederweert 2022
Mevrouw Leontien Raijmakers-Dings uit Asten is geboren in Nederweert-Eind en lid van Rijvereniging De Peelrossen Nederweert. Zij is een Grand Prix-dressuuramazone en leidde al diverse paarden op die een hoog niveau behaalden. Op haar zesde kwam Leontien in aanraking met de spring- en dressuursport. Na het behalen van de Nederlandse kampioenstitel in de klasse Z bij de pony’s maakte ze definitief de keuze voor de dressuursport. Mede dankzij de steun van haar ouders ontwikkelde Leontien zich tot het Grand Prix-niveau. Leontien trainde en verkocht zelf diverse dressuurpaarden die grote successen boekten.

Ook begeleidt ze individuele ruiters op alle niveaus. Bovendien staat ze al enkele jaren actief het Japanse nationale para-dressuurteam bij met raad en daad. Zelf traint de getalenteerde amazone al jaren met veel enthousiasme bij Olympisch dressuurcoach Bert Rutten. Door deze samenwerking behaalde ze al mooie successen in de sport. Naast het rijden van haar eigen paarden is Leontien veel met klanten op pad om een geschikt paard te vinden. Voor deze geboren Nederweertse is dit jaar het Gemeentecompliment Sportief Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Hunted-Nederweert-2023-24
Vrijdag 18 oktober
12 september 2024 | 16:14
Waat-Unne-Kraom-Biem-Sjef-en-Gijs
Benieuwd naar de huisdieren van…?
7 september 2024 | 17:00
2024_09_19 Waat-unne-Kraom-Anne-en-Baoz
Ook worden er enkele medische kwaaltjes besproken
31 augustus 2024 | 17:00
62-1
Abonneer op ons Youtube-kanaal voor meer video’s
31 augustus 2024 | 12:00

Advertentie