Skip to content

Fortuna Sittard – VFL Bochum bij Eindse Boys

Redactie
2 juli 2022 | 20:00

Advertentie

Op woensdag 6 juli speelt Fortuna Sittard om 18.00 uur tegen Bundesligaclub VFL Bochum. Deze oefenwedstrijd wordt gespeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind, dit in het kader van de voorbereiding op de competitie.

Fortuna Sittard
Fortuna Sittard heeft zijn eerste trainingen en wedstrijden erop zitten en langzaam krijgt de ploeg gestalte. Een belangrijke versterking is binnen, men is erin geslaagd de turkse topspeler Burak Yilmaz voor 5 jaar vast te leggen. Daarnaast is de club erin geslaagd Dimitris Siovas langer aan zich te binden, en stelt men alles in het werk om Mats Seuntjens te behouden. Op de eerste speeldag staat de thuiswedstrijd tegen Ajax op het programma.

VFL Bochum
De Ruhrpottclub van cheftrainer Thomas Reis presteerde afgelopen seizoen prima in de Bundesliga. Zijn team eindigde op een verdienstelijke 13e plaats, de 4-2 winst op Bayern München was ongetwijfeld het hoogtepunt van het seizoen. Traditionsverein VFL Bochum heeft inmiddels diverse internationals in haar kader en wil graag een vaste waarde worden in de Bundesliga. Een prima uitdaging voor Fortuna Sittard, VFL Bochum start het seizoen tegen Mainz.

De wedstrijd vindt plaats op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind. De aanvang om 18.00 uur en de entree is € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Uiteraard is de kantine geopend. Meer info vind je hier. Mensen uit de regio wordt gevraagd om met de fiets te komen, parkeergelegenheid voor auto’s is beperkt.

Foto: Niels van Renen-Reflection Studio

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie