Skip to content

Jongeman ontdekt brand bij woning Alexiastraat Budschop en voorkomt erger

Redactie
25 juni 2022 | 12:34

Advertentie

Zaterdagmorgen, rond half twaalf, is er brand uitgebroken op een terras van een woning aan de Alexiastraat in Budschop, Nederweert.

Brand Budschop

Een jongeman was de hond aan het uitlaten en zag de brand toen hij bijna thuis was. Hij rende vervolgens snel naar huis en vertelde het zijn ouders. Moeder belde de brandweer en vader spoed zich naar de woning om te blussen. Er bleek een afvalcontainer, die tegen de gevel stond, in brand te staan.

Brandweer
De brandweer van Nederweert was snel ter plaatse en hebben het vuur geblust. Het vuur had al flink om zich heen gegrepen waardoor ook isolatie in brand was gevlogen. De brandweer liet een ladderwagen komen om op hoogte een stuk gevel open te breken om er zeker van te zijn dat er niet nog isolatie aan het smeulen is.

Uit voorzorg werd ook een ambulance opgeroepen. Niemand raakte gewond.

Stichting Salvage
Stichting Salvage is ingeschakeld voor de verdere schadeafhandeling. Stichting Salvage helpt gedupeerden met aandacht, actie en advies. Ze zijn er binnen een uur, na oproep van de brandweer. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan ze klaar om iedereen die getroffen is door brand, water- of stormschade verder te helpen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie