Skip to content

Heb je de enquête over ondermijning al ingevuld?

Redactie
24 juni 2022 | 18:00

Advertentie

Nog een paar dagen, tot 27 juni, loopt het onderzoek naar ondermijning in Nederweert. De gemeente onderzoekt onder meer welke signalen van ondermijning je kent en of je weet waar je deze signalen kunt melden.

Ondermijning

Ondermijnende criminaliteit
Ondermijning betekent dat de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld voor criminele activiteiten. Dit gaat ten koste van de veiligheid en de leefbaarheid. In Nederweert maken we een vuist tegen ondermijnende criminaliteit.

Help je mee?
Die vuist maakt de gemeente samen met haar partners, zoals de politie en omliggende gemeenten. Maar ook samen met jou. Daarom horen ze graag wat jij weet over ondermijning. Bij 4.000 adressen viel begin juni een brief in de bus met de vraag om een vragenlijst in te vullen. De gemeente gebruikt jouw antwoorden bij het opstellen van (communicatie)beleid over ondermijning. Je blijft volledig anoniem.

Vul jij de vragenlijst in?
Kreeg je ook een brief en heb je de vragenlijst ingevuld? Bedankt!
Heb je de brief ontvangen, maar de lijst nog niet ingevuld? Dan kun je dit alsnog doen.
De vragenlijst vind je hier.

Wil je meer weten over ondermijning of over het onderzoek? Kijk dan eens op nederweert.nl/ondermijning. Of neem contact op met mevrouw Pascalle Mommers via telefoonnummer (0495) 677 111 of via e-mail: ondermijning@nederweert.nl.

Advertentie

2 Reacties

  1. Gezien het feit dat ik al jaren zit te wachten op het terugbetalen van door mij ingelegde VUT premies die eenzijdig door de Overheid zijn opgelegd en ik dus betaald heb voor het ruim voor hun 65ste met pensioen gaan van 2 generaties Nederlanders en als kers op de taart ook nogeens jaren na mijn 65ste dóór moeten werken vraag ik me af hoe diezelfde Overheid zich druk maakt over ondermijning van de samenleving door criminele activiteiten want als er één organisatie is die het vertrouwen ondermijnt is het wel de Overheid wat tienduizenden ouders die kapot zijn gemaakt door de toeslagenaffaire kunnen beamen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie