Skip to content

Trouwen voor spek en bonen tijdens ‘open huis’ gemeente Nederweert

Redactie
25 mei 2022 | 8:15

Advertentie

Op zaterdag 2 juli houdt de gemeente Nederweert ‘open huis‘. Iedereen, jong en oud, kan dan voor én achter de schermen een kijkje nemen in het gemeentehuis van Nederweert aan het Raadhuisplein in Nederweert. Het wordt een leuke dag!

Trouwen voor spek en bonen

Is jouw basisschoolzoon of -dochter compleet verliefd op een jongen of meisje van dezelfde of een andere basisschool in de gemeente Nederweert? Dan regelt de gemeente een huwelijksceremonie!

‘Trouwen ‘
Tijdens het open huis van de gemeente Nederweert, op zaterdag 2 juli, zal een trouwambtenaar vijf basisschoolstelletjes uit de gemeente Nederweert ‘Trouwen voor spek en bonen‘. Het bruidspaartje wordt in een heuse Amerikaanse slee naar het gemeentehuis gereden. In de trouwzaal van het gemeentehuis worden zij ontvangen door de trouwambtenaar. In een persoonlijk ceremonie van ongeveer 30 min wordt het stelletje getrouwd. Ze sluiten af met een familiefoto in de patiotuin van het gemeentehuis. Het is dus van belang dat zowel het bruidspaar als familie er feestelijk uitzien.

Aanmelden
Lijkt je dit een geweldig leuke kans en wil je je zoon/dochter met zijn/haar aanstaande opgeven voor dit ‘spek en bonen’-huwelijk? Stuur dan een foto van het tweetal met uitleg waarom juist zij in aanmerking komen voor deze trouwerij naar: bestuursecretariaat@nederweert.nl. Aanmelden kan tot vrijdag 3 juni. Uit alle inzendingen selecteren ze vijf bruidspaartjes die op zaterdag 2 juli tussen 12.00 en 17.00 uur in het huwelijksbootje stappen.

Werkzaamheden
Al enige tijd wordt er gewerkt aan het verduurzamen van het gemeentehuis. “We verbeteren het binnenklimaat en we richten een aantal ruimtes opnieuw in. De werkzaamheden zijn in volle gang. De dienstverlening gaat gewoon door,” aldus de gemeente Nederweert.

Kijk ook op de website voor meer informatie.

Advertentie

1 Reactie

  1. Hartstikke leuk initiatief gemeente Nederweert !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09

Advertentie