Skip to content

De beste oogzorg voor je kind

Redactie
24 mei 2022 | 13:00

Advertentie

Photo of dream funny little girl sit floor wear glasses white t-shirt jeans shoes isolated pink color background

Jouw kind heeft maar één paar ogen en deze verdienen de beste zorg. Wij, als de grootste kinderbrillenspecialist in de regio, hechten grote waarde aan de bescherming van kinderogen en nodigen je van harte uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvende oogcontrole bij je kind.

Beste oogzorg voor je kind

Veel kinderen komen tegenwoordig steeds jonger veelvuldig in aanraking met computers, tablets en telefoons, terwijl dat helemaal niet goed is voor de ogen. De gezonde groei van de ogen stagneert en heeft als gevolg dat kinderen myopie (bijziendheid) kunnen ontwikkelen. Ze zien dan dichtbij nog wel goed, maar veraf niet meer. Vaker struikelen of dichterbij de tv kruipen kunnen tekenen zijn dat er een oplossing nodig is. Naast het behandelen van myopie, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om myopie met contactlenzen en brillenglazen te corrigeren. Klachten als hoofdpijn, brandende ogen en veel knijpen van de oogleden kunnen hierdoor voorgoed verleden tijd zijn.

Onze professionele opticiens en optometristen meten de ogen vanaf 8 jaar en geven aan de hand van de oogcontrole het beste advies. In de omgang met kinderen zijn wij gespecialiseerd én wij zijn goed in staat je kind op zijn of haar gemak te stellen.

Als jouw kind een bril nodig blijkt te hebben, heb je bij ons de keuze uit een grote collectie kinderbrillen. Vanzelfsprekend zijn deze bestand tegen ongelukjes en actieve speelpartijtjes. Zo verzekeren wij je niet alleen van het beste zicht, maar ook de meest modieuze uitstraling voor jouw kind. Tevens bieden wij het Kinderbrillen Groeiplan aan, waarbij jouw kind bijvoorbeeld profiteert van korting bij de aanschaf van een kinderbril.

Meer informatie over dit initiatief of een afspraak maken voor een oogcontrole? Kom dan langs of stuur ons een berichtje. Graag tot ziens in onze winkel!

Hans Brinkmans Eigenaar

Lindanusstraat 3
6031 EA
Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie