Skip to content

Politie zoekt bestuurder die jongetje mee bus in neemt

Redactie
13 mei 2022 | 21:33

Advertentie

UPDATE: de bestuurder van de bus heeft zich gemeld!

De politie zoekt de bestuurder van een witte bestelbus die woensdagmiddag 11 mei een 6-jarig jongetje mee zijn bus in nam.

Someren

Het jongetje fietste woensdag 11 mei rond 15.45 uur op de Kruisbaan in Someren. Daar werd hij aangesproken door een man in een witte bestelbus. Deze vroeg hem om hulp bij het uitladen van spullen en nodigde hem met fiets en al uit in het busje. De man en het jongetje hebben vervolgens enkele minuten rond gereden waarop het kind op de Nederweertseweg uit de bus werd gelaten. Vermoedelijk is daarbij de route over de Hugterweg, Hugten en de Koenraadweg gevolgd.

Wat er precies in het busje is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Op dit moment zijn er geen concrete aanwijzingen dat er in het busje strafbare feiten zijn gepleegd. Toch wil de politie in contact komen met de bestuurder van de bus en doen ze nader onderzoek.

Uiteraard vraagt de politie de bestuurder van de bestelbus zichzelf te melden om dit voorval toe te lichten en een verklaring te geven. Ook vraagt de politie mensen die mogelijk iets gezien hebben of iets weten dat hier mee te maken heeft, zich te melden bij. Ook als je camerabeelden of dashcambeelden heeft die kunnen helpen vragen ze deze  te delen.

Het witte bestelbusje betreft vermoedelijk een Volkswagen Transporter (verlengd model), met geblindeerde ramen, met 5-spaaks velgen. Ook als mensen deze voor of na het incident in de omgeving hebben gezien, is dat voor de politie interessante informatie.

Contact

Mocht je de bewuste bestelbus zien rijden, aarzel dan niet en bel direct 112. Alle andere informatie kun je delen via 0900-8844.

Advertentie

2 Reacties

  1. Stap nooit bij een vreemde in de auto als je hem niet kent.
    Als diegene aanhoud begin dan te schreeuwen dat schrikt af.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie