Skip to content

StairCampus organiseert Jobmarkt zaterdag 14 mei

Redactie
12 mei 2022 | 15:06

Advertentie

De StairCampus zoekt Traphelden en organiseert de eerste échte Jobmarkt in Weert aanstaande zaterdag 14 mei van 10.00 – 14.00 uur! Daar wil je zeker bij zijn! Ben jij de trapheld die ze zoeken? Kom langs en laat je overtuigen van het plezier van werken op de StairCampus!

Jobmarkt

De StairCampus is ‘the place to be’ als het gaat om het renoveren van een trap. Alles op het gebied van traprenovatie wordt op de StairCampus bedacht, ontwikkeld en geproduceerd. Van overzettreden, stootborden en trapleuningen tot de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van traprenovatie. Onderdeel van de StairCampus is Upstairs Traprenovatie, productiebedrijf Van Dijk Staircase Solutions en traprenovatie legservice Steyl Montage. Hier werken stuk voor stuk ambitieuze medewerkers die elke dag streven naar de beste oplossingen voor de trap! Altijd met volle aandacht op de kernwaarden T-R-A-P: Trots, Resultaatgericht, Ambitieuze medewerkers met Passie voor het vak.

De StairCampus zoekt traphelden met superkrachten!
Iedereen wordt een held bij de StairCampus. Ben je het nog niet? Dan zorgen ze er samen voor dat je er een wordt! Het is er nooit en te nimmer saai. De bedrijven zijn vooruitstrevend, werken alleen met de beste mensen en materialen en hebben ambitie. Voor meerdere afdelingen binnen de StairCampus zoeken ze nieuwe helden. Van productie tot montage en sales, er staan verschillende vacatures open. Dus ze zoeken jouw superkrachten! Bekijk alle vacatures op de website.

StairCampus Jobmarkt
De StairCampus Jobmarkt wil je écht niet missen! Ze laten je zien waarom ze het leukste familiebedrijf van Nederland zijn en waarom je dus zeker op de StairCampus wil komen werken! Tijdens de Jobmarkt kun je live zien hoe een van de traphelden aan een trap werkt is en kun je de mooie StairCampus én showroom bekijken. De StairCampus Jobmarkt is zaterdag 14 mei van 10.00 – 14.00 uur op de StairCampus (adres: Risseweg 17 in Weert).

Kijk hier voor de vacatures.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie