Skip to content

Kiwanis organiseert dit jaar opnieuw het Drakenbootfestival in Weert

Glendi
4 februari 2022 | 19:00

Advertentie

De dag van 2 juli 2022 zal in het teken staan van spectaculaire drakenbootraces op de Zuid-Willemsvaart met food/drinks en live optreden door de bekende band Turnback & the Blazing Babes. Het 1ste Kiwanis Drakenbootfestival in 2019 was een geweldig spektakel en succes, mede dankzij de vele enthousiaste deelnemende drakenbootteams. Vele bedrijven, sportclubs, buurtverenigingen, vriendenclubs en families hebben meegedaan aan de spannende drakenbootraces. Niet alleen een fantastische dag voor een ieder op en rond de Zuid-Willemsvaart, maar ook nog eens een mooie opbrengst voor het goede doel.

Drakenbootfestival 2022

Helaas moest er lang gewacht worden op de volgende editie vanwege de coronamaatregelen. Maar het is zover: Kiwanis Weert staat klaar voor de tweede editie van dit bijzondere evenement in Weert. Stel je eens voor: het is zaterdag 2 juli 2022 en je zit in een drakenboot, 16 peddelaars en een trommelaar. Meerdere boten liggen naast elkaar. Dan klinkt het startschot en hoor je het ritme van de trommel…bom…bom…je peddelt tezamen, in hetzelfde ritme, zo snel mogelijk naar de finish. Op weg naar misschien wel de eerste prijs, maar in ieder geval op weg voor het goede doel en dit jaar is dat ‘Natuur- en Milieueducatie voor kinderen in Weert en omgeving’.

Houd de berichtgeving in de gaten, binnenkort start de inschrijving. Zorg dat je erbij bent en beleef een 2000 jaar oude Chinese traditie met collega’s, vrienden en/of familie in hartje Weert! Op de website kan je alvast een kijkje nemen.

Foto: Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie