Skip to content

Openingsdata Albert Heijn Heerschap Nederweert en Heythuysen bekend!

Redactie
19 januari 2022 | 14:01

Advertentie

Eind vorig jaar maakte Heerschap Groep de openingsdata van hun nieuwe Albert Heijn winkels in Weert bekend. Na Weert zijn nu ook de openingsdata van Nederweert en de winkel in Heythuysen definitief.

Zowel in Nederweert als in Heythuysen is er vorig jaar gestart met de aanpassingen aan de buitenzijde van de panden. In Nederweert wordt de ingang aangepakt, waardoor klanten nu gebruik kunnen maken van een tijdelijke ingang. Daarnaast zijn aan de Kerkstraat de contouren van de nieuwe winkel al goed zichtbaar. Er wordt volop gewerkt aan het metselwerk om later de ramen te kunnen plaatsen. In Heythuysen is het nieuwe magazijn aangebouwd en wordt het oude magazijn voorbereid om de raampartijen te plaatsen. Hierdoor ontstaat er in deze winkel veel daglicht. Door deze werkzaamheden nu al uit te voeren kunnen klanten blijven winkelen en gaat het ombouwen naar Albert Heijn straks een stuk sneller.

Van geel naar blauw

Halverwege 2020 maakte Heerschap Groep bekend met vijf supermarkten over te stappen van Jumbo naar Albert Heijn. De vertrouwde supermarkten worden Albert Heijn. Dit zal best even wennen zijn, maar ook daar is het straks lekker thuiskomen. De vriendelijke medewerkers en de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap verhuizen namelijk gewoon mee. “Waar mijn ouders met hun supermarkten van Vivo naar Super en vervolgens van Super naar Super de Boer gingen, ging ik van Super de Boer naar Jumbo en nu van Jumbo naar Albert Heijn. Hoewel de formules veranderen, is er één ding dat nooit zal veranderen: Heerschap blijft Heerschap, zoals je al meer dan 50 jaar van ons gewend bent!” aldus eigenaar Stan Heerschap.

Albert Heijn Heerschap
De winkels in Nederweert en Heythuysen worden een stuk groter. Heythuysen krijgt zo’n 400m2 extra en Nederweert groeit met bijna 600m2. Grotere winkels, brede(re) gangpaden en een ruimer assortiment. Winkels vol voordeel en gemak voor de klant met de zelfscanservice, alle bonusaanbiedingen en de ruim 1.500 prijsfavorieten.

Het vertrouwde assortiment van Bakkerij Heerschap hoeft de klant zeker niet te missen. Het gehele assortiment is en blijft vanzelfsprekend verkrijgbaar bij alle Heerschap-winkels.

De eerste winkel, Albert Heijn Heerschap Moesel opent 25 januari om 16.00 uur haar deuren. Daarna volgen de andere winkels in een rap tempo; AH Heerschap Boshoven 8 februari, AH Heerschap Leuken 15 februari, AH Heerschap Nederweert 15 maart en AH Heerschap Heythuysen opent op 29 maart. De vertrouwde teams heten je van harte welkom in hun nieuwe winkel! Stan Heerschap: “Kom gerust een kijkje nemen en profiteer van de spectaculaire openingsacties voor alle klanten!

Albert Heijn Nederweert vanaf de Kerkstraat

page1image35801536

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie