Skip to content

Lars Raemakers bestuurslid sponsorzaken bij Eindse Boys

Glendi
14 januari 2022 | 14:00

Advertentie

Als vereniging is R.K.V.V Eindse Boys blij te kunnen vermelden, dat er sinds enige tijd enkele jongere enthousiaste leden, zitting in het bestuur hebben genomen. Zij hebben de plaatsen ingenomen van al lang zittende bestuursleden, die voor de continuïteit van de vereniging een stap terug hebben gedaan. Een belangrijke bijkomstigheid is, dat alle oud bestuursleden zich blijven inzetten voor Eindse Boys in een andere functie.

Het mag duidelijk zijn dat ze voor een kleine gemeenschap een relatief grote vereniging hebben, dit met een groot aantal in te vullen taken. Als het hen lukt om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen, wacht hen een mooie toekomst. De basis hiervoor is een goed functionerend en actief bestuur, door deze gerealiseerde verjonging lijkt dit ook in de toekomst te gaan lukken. Als derde van de vier (naast Kelsey Stals, Tim van de Voort en Mike van den Broek) willen ze graag Lars Raemakers aan jullie voorstellen.

Lars Raemakers

Lars is 20 jaar oud, woont op Budschop en is al 15 jaar lid van Eindse Boys. Momenteel is hij bezig met de vergunning en verbouwing van een viskwekerij welke hij wil realiseren. Daarnaast kun je Lars op zzp basis inhuren als medewerker in de veehouderij. Hij speelt momenteel in het derde elftal en is nadat Patrick Timmermans hem hiervoor heeft gevraagd voorzitter van de sponsorcommissie geworden. Na overleg met voorzitter Jac Beerens heeft Lars besloten om bestuurslid sponsorzaken te worden.

Vrijwilligerswerk voor Eindse Boys is niet nieuw voor Lars, eerder was hij al vlagger en leider van verschillende jeugdteams en is hij mede organisator van de Kerststerrenactie. Naast voetbal heeft Lars verschillende hobby’s, zoals tennissen, skiën en speelt hij accordeon. Daarnaast houdt Lars van vastelaovendjfieëste, een Oktoberfest (voor de echte Duitse schlager) en op vakantie gaan in Oostenrijk.

Voor Lars voelt het alsof hij in de voetsporen treedt van vader Johan. Weliswaar heeft hij bij K.O.C (Kelpen-Oler) in het bestuur gezeten voor sponsorzaken, maar het idee is hetzelfde. Het stimuleert wel om je eigen vader proberen te overtreffen zegt Lars, maar hij moet nog beginnen.

Bijdrage
Zelf hoopt Lars een constructieve bijdrage te kunnen leveren, zodat oos clubke nog jaren mag floreren. Hij weet dat hij nog veel moet leren, maar daarom is hij ook blij en dankbaar voor de steun die hij van heel veel mensen krijg. Dat gezegd hebbende roept Lars de jong volwassenen op om bij de club te helpen waar het mogelijk is. Het maakt niet uit als je nog veel moet leren, IEDEREEN geeft je de kans en de handvaten om je te helpen.

En ja, uiteraard heeft Lars ook een sponsorbord als startende jonge ondernemer. Daarnaast kun je hem benaderen als je interesse hebt om sponsoren te werven, contacten met hen te onderhouden of de correspondentie met de sponsoren te regelen. Voor ander vrijwilligerswerk kun je Lars ook benaderen. Dit kan via 06-15636672 of sponsorcommissie@eindseboys.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie