Skip to content

Gemeente Contact in een nieuw jasje

Redactie
5 januari 2022 | 12:46

Advertentie

De wekelijkse informatierubriek van de gemeente Nederweert in het Weekblad van Nederweert, het Gemeente Contact is vernieuwd. De nieuwe vormgeving is ontworpen door Brechje Wijen van Drukkerij Van Deursen, in samenwerking met het cluster Communicatie.

Gemeente Contact

Er is veel aandacht besteed aan de overzichtelijkheid en duidelijkheid van de pagina. Dit was een belangrijk verbeterpunt uit het communicatiemiddelenonderzoek van vorig jaar.

Met een steunkleur
Ze hebben daarom o.a. gekozen voor kortere titels. Ook zullen ze regelmatig terugkerende onderwerpen in de vorm van een rubriek plaatsen. En ze werken met het nieuwe lettertype Din, dat prettig leesbaar is. Verder creëren ze meer witruimte op de pagina en verschijnt het Gemeente Contact voortaan elke week met een steunkleur.

Als vanouds
Het Gemeente Contact in een nieuw jasje dus. Maar de gemeente blijft de inwoners uitgebreid informeren. Zoals vanouds. Ze houden je op de hoogte van het maken van beleid, van lopende projecten, initiatieven en van onderwerpen die in de raadsvergaderingen en themaraden besproken worden. Ook is er ruimschoots aandacht voor initiatieven door en prestaties van inwoners. Kortom: voor alles wat er leeft en gebeurt in Nederweert.

Reacties
De gemeente Nederweert is benieuwd wat je van het nieuwe Gemeente Contact vindt. Laat het hen weten! Reacties zijn welkom bij mevrouw C. Knapen van het cluster Communicatie, telefonisch of via e-mail: c.knapen@nederweert.nl.

Advertentie

3 Reacties

  1. Weekblad? Wie leest dat nog? Gaat volgens mij bij vrijwel iedereen iedere week ongelezen bij het oud papier.
    Informatie heeft iedereen allang digitaal bereikt. Gemeente, hoog tijd om jullie informatie goed en duidelijk alleen nog digitaal aan te bieden en niet meer overbodig af te laten drukken in het weekblad.

  2. @Nederweertenaar,

    Ik denk dat nog veel mensen dat blaadje lezen. Niet iedereen is digitaal vaardig en gebruikt een tablet, smartphone of laptop. En dan zijn er natuurlijk ook nog mensen die liever iets op papier lezen dan digitaal.

    De gemeente heeft ook nog een goede reden om dit blaadje huis-aan-huis te verspreiden en dat is dat ze op die manier altijd kan zeggen dat je de informatie hebt ontvangen; had je maar het Gemeente Contact moet lezen. De burger kan dan niet meer zeggen ik wist van niks, mij is niks verteld. Ik spreek uit ervaring.

  3. Als je het elke week ongelezen bij het oud papier gooit Nederweerternaar, dan kun je beter een NEE sticker op je brievenbus plakken. Zonde toch van al dat papier anders.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie