Skip to content

Dit zijn de meest gelezen berichten van juli 2021 op Nederweert24

Redactie
2 januari 2022 | 13:00

Advertentie

Het jaar 2021 zit er weer bijna op. Daarom is het tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand’.

Vandaag: Juli 2021

1. Hoogwaterramp

Door hevige regenval steeg de waterstand in de Roer en de Maas snel. Er werd een extreem hoge waterstand verwacht in Limburg-Noord. De veiligheidsregio riep mensen die in het getroffen rampgebied wonen om elkaar te helpen.

Bekijk hier het liveblog terug op Nederweert24

2. Grootste productielocatie chrystal meth in Nederland ontdekt bij inval Nederweert

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 juli is de politie op een grote productielocatie van synthetische drugs gestuit. Volgens de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zou het hier gaan om de grootste en meest professionele productielocatie van chrystal meth ooit in Nederland aangetroffen.

Lees hier het artikel op Nederweert24

3. Een kijkje in de grootste chrystal meth fabriek van Nederland

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 juli is de politie op een grote productielocatie van synthetische drugs gestuit. Volgens de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) zou het hier gaan om de grootste en meest professionele productielocatie van chrystal meth ooit in Nederland aangetroffen. Op uitnodiging van de politie mochten de lokale én landelijke media vrijdagmiddag een kijkje komen nemen op de locatie aan de Hoogbosweg in Nederweert.

Lees hier het artikel op Nederweert24

4. Persoon aangereden door trein in Weert

Een persoon is maandag 26 juli aan het einde van de middag geschept door een trein. Dat gebeurde bij de spoorwegovergang aan de Schoordijk. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om hulp te verlenen.

Lees hier het artikel op Nederweert24

5. Flinke stijging coronabesmettingen in Nederweert

Bericht van 19 juli: Het aantal positief geteste personen op het coronavirus maakt in Nederweert sinds enkele dagen een flinke stijging. Gisteren waren er in Nederweert 21 nieuwe positieve besmettingen. In Weert stond de teller gisteren op 40. Dat is in beide gemeentes een flinke stijging.

Lees hier het artikel op Nederweert24

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie