Skip to content

Kerststerrenactie Eindse Boys opnieuw een succes

Redactie
29 december 2021 | 9:00

Advertentie

Uitverkocht, dat was het resultaat van een dagje samen op pad gaan voor Eindse Boys. Tegen het einde van de middag probeerden diverse mensen bij de kantine nog een Kerstster te bemachtigen, dit omdat ze tijdens de verkoopronde niet thuis waren. Helaas was de hele voorraad op en wordt het wachten tot de actie van volgend jaar. Hiermee is in een paar zinnen aangegeven dat deze succesvolle actie inmiddels ingeburgerd is en door de gemeenschap wordt gedragen.

Kerststerrenactie Eindse Boys

Maar liefst 57 personen, waaronder 33 kinderen en 24 volwassenen hadden er vertrouwen in dat de organisatie alles op orde had om veilig te kunnen verkopen. Uiteraard was dit het geval en werd de actie, net voor de lock down, een groot succes. De regels werden in acht genomen en de draagplankjes voor de planten waren zeer handig om afstand te houden en de planten raken niet beschadigd.

De bereidwilligheid om te helpen was weer super en vanaf 9.30 uur ging men op pad. Tijdens de lunch, die buiten in groepjes werd gebruikt werd de balans opgemaakt en bleken er nog maar ongeveer 100 planten beschikbaar voor de actie in de namiddag. Dat gaf een geweldige kick en zorgde alleen maar voor een nog betere sfeer.

Kerstman Lars
Ook Kerstman Lars zorgde voor een goede sfeer en gaf de actie een extra uitstraling. Alles samengevat mag men concluderen dat Eindse Boys met deze actie een succesformule in handen heeft. Naast de fantastische opbrengst was het mooi om te zien hoe werd samengewerkt en met welk plezier dit gebeurde.

Succes
Mede door het beschikbaar stellen van een bus en een tent door Autobedrijf van Nieuwenhoven, het aanbieden van de verkoopplaats door Jan Linders en een bedrag voor de lunch door Jumbo, werd de actie een succes. Door deze actie kan de club allerhande zaken voor de jeugd realiseren en tevens de contributie aantrekkelijk houden. Namens de jeugdafdeling van Eindse Boys hartelijk danken voor de ondersteuning.

Namens Eindse Boys hartelijk dank aan de organisatie en alle jeugdleden, hun ouders en andere begeleiders, die hebben geholpen om deze actie tot een succes te maken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie