Skip to content

Tuuënke, van harmonie Pro Music, klaar voor de verkoop

Redactie
14 december 2021 | 20:00

Advertentie

In de afgelopen weken is jubileumbier Tuuënke van harmonie Pro Music geproefd, gebrouwd én gebotteld door brouwerij De Pelikaan van Eynderhoof. Het bier is bij De Brouwschuur in Weert door brouwmeester Arian Willems symbolisch overgedragen aan Frank Gielen van de jubileumbiercommissie van Pro Musica. Een mooi moment én goed nieuws voor jou. Het bier is nu namelijk klaar voor de verkoop. De eerste bestellingen zijn inmiddels bezorgd en de reacties van de ontvangers zijn enorm enthousiast.

Tuuënke

Ook jij kunt nu gaan genieten van het feestelijke biertje! Op vrijdag 17 december zullen de leden van Pro Musica bij jou in Nederweert-Eind aan de voordeur komen om de biertjes aan te bieden in een geschenkverpakking. De geschenkverpakking bestaat uit 4 flesjes en kost €10. Heb je liever een doos met 24 flesjes? Ook dat kan! 24 flesjes kosten €55.

Bezorgen
Ze kunnen zich voorstellen dat als je niet in Eind woont, je ook wilt genieten van het biertje. Dat kan! Stuur dan een mailtje naar jubileumbier@harmoniepromusica.nl en vermeld daarbij hoeveel flesjes je wilt bestellen, jouw naam en adres. Indien je in een straal woont van maximaal 15 km van Nederweert-Eind worden de biertjes zelfs bij jou bezorgd.

Te koop
Het bier zal tijdens het jubileumjaar 2022 geschonken worden bij diverse horeca-gelegenheden in de gemeente Nederweert. Ook zal het te koop worden aangeboden bij concerten van Pro Musica en in de kiosk van Eynderhoof.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie