Skip to content

Vitaal Thuis doneert € 6.772 aan Alzheimer Nederland

Redactie
30 november 2021 | 15:00

Advertentie

De behandelaren van het Vitaal Thuis team mogen trots zijn! Gezamenlijk hebben de behandelaren 1922 kilometer in 10 dagen tijd gelopen voor Alzheimer Nederland, met als resultaat een geldbedrag van € 6.772. Op woensdag 10 november 2021 tijdens het Alzheimer Café Weert is de cheque met de volledige opbrengst overhandigd aan het goede doel.

Vitaal Thuis

De behandelaren van Vitaal Thuis behandelen en begeleiden thuiswonende ouderen. Ze merken dat dementie binnen deze doelgroep steeds vaker voorkomt. De behandelaren worden keer op keer geconfronteerd met de ingrijpende gevolgen van deze ziekte voor een cliënt en zijn omgeving. Samen met Alzheimer Nederland gaan zij daarom de strijd aan tegen dementie. Van 1 tot en met 10 oktober 2021 hebben de behandelaren samen 1922 kilometer gelopen waarmee ze een mooi geldbedrag hebben opgehaald voor het goede doel Alzheimer Nederland.

Vitaal Thuis bedankt alle sponsoren voor hun steun!

Vitaal Thuis is onderdeel van Stichting Land van Horne en biedt behandeling en begeleiding aan bij thuiswonende ouderen en mensen met een chronische ziekte. Het team bestaat uit behandelaren met ieder hun eigen specialisme: ergotherapie, fysiotherapie, ouderengeneeskunde, logopedie, psychologie en diëtetiek. De behandeling vindt plaats in een zorgcentrum in de buurt, in het Behandelcentrum aan het Zorgplein Land van Horne of aan huis als dat nodig is. Lees meer over Vitaal Thuis: landvanhorne.nl/vitaal-thuis

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie