Skip to content

Hartverwarmend Nederweert 2.0

Glendi
21 november 2021 | 15:00

Advertentie

Het zijn bijzondere tijden. Ook de ondernemers in de gemeente Nederweert merken dit. Als ondernemer in de gemeente Nederweert is de OVN dankbaar voor alle mensen die hen steunen en lokaal shoppen of consumeren. Om jullie te bedanken als trouwe klant, geven ze dit jaar tijdens de feestmaanden een bijzonder feestelijk tintje. Ze starten met de actie HARTVERWARMEND NEDERWEERT 2.0. Als dank voor je bezoek, stellen de ondernemers leuke prijzen beschikbaar. Zo geven ze jou een bijzondere gevoel van “Welkom in Nederweert” en maak jij hen blij met je bezoek.

Hoe werkt de actie? Shop lokaal!

Wie zou jij willen verrassen met een leuk cadeautje of attentie?
Bij elke aankoop bij een van de leden van de OVN kun je iemand opgeven voor een leuk cadeautje of attentie. Ze helpen je met het invullen van een formulier in de deelnemende winkels met je eigen naam en die van de persoon die je de prijs gunt. (of je neemt het formulier mee en vult het thuis in.) Inleveren van het formulier kan van 29 november tot en met 29 december bij een van onderstaande adressen:

  • Meora
  • B-Beth
  • Vrienden van de Peel
  • Bloemenhuis Marcel
  • Cafetaria d’Ind-j (donderdag t/m zondag)
  • Tussen Kunst en Kast in Leveroy (vrijdag en zaterdag)

Er zijn twee trekkingen. De eerste trekking is op 8 december, de tweede op 30 december 2021. Deze laatste wordt gedaan door burgemeester Op de Laak op 30 december om 18.00 uur bij de kerstboom op het Lambertushof.

Welke prijzen zijn er?
De deelnemenede winkels verassen met leuke, ontroerende en gezellige prijzen. Zo zetten de ondernemers van OVN de winnaars extra in het zonnetje. Welke winkels doen mee? Dat is gemakkelijk, die herken je aan een hartverwarmende poster op de deur.

Bedankt dat jullie nog steeds lokaal shoppen
Samen doen de ondernemers van OVN hun uiterste best om Nederweert, veilig, verantwoord én leuk te houden. Ze hopen dat deze hartverwarmende actie weer een groot succes mag worden.

Shop lokaal
Lokaal kopen kan ook online via www.shop.nederweert24.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie