Skip to content

Gouden bruidspaar Hein en Berthie

Redactie
11 november 2021 | 14:25

Advertentie

Hein en Berthie Verlaek-Kierkels zijn vandaag 50 jaar getrouwd. Rede voor de gemeente om een bezoekje te brengen aan het Gouden paar. Burgemeester Op de Laak en wethouder Stienen bezochten het paar en hadden natuurlijk een bloemetje voor het jubilerende paar.

Hein en Berthie Verlaek – Kierkels

Berthie is net als Hein geboren en getogen in Leveroy in 1952. Berthie heeft altijd thuis geholpen en is jaren lang oppasmoeder geweest voor diverse Leiverse gezinnen. Hein was 25 jaar stratenmaker voor gemeente Nederweert en jaren lang sporthalbeheerder De Bengele te Nederweert.

Hein en Berthie kennen elkaar al 60 jaar van de basisschool in Leivere. De vonk sloeg meer dan 55 jaar geleden over toen ze elkaar nog beter leerden kennen via hun bijbaantje bij bakkerij Kuster in Leveroy.  Hein en Berthie wonen nog altijd in Leveroy. Samen hebben Hein en Berthie 2 kinderen Chantal & Ralf. Ook al 5 kleinkinderen. Bo Sa Mees en Nina.. en sinds begin dit jaar eindelijk een stamhouder voor familie Verlaek, genaamd Guus.

Advertentie

6 Reacties

  1. Berthie en Hein van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk. Wat een mijlpaal. Wij wensen jullie nog heel veel mooie jaren.
    Groetjes
    Ger en Els Reijven

    • Hein en Berthie van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk op naar de 60.wij wensen jullie nog vele jaren samen .
      Annie en Thjeu van den Schoor.

  2. Hein & Berthie; Van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk en nog vele gezonde jaren gewenst samen Groetjes Wiek en Tooske

  3. Van harte gefeliciteert van Dre enTruus8

  4. Hein en Berthie proficiat


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie