Skip to content

Thesisonderzoek woon-werkreizen Noord- en Midden-Limburg

Redactie
10 november 2021 | 11:06

Advertentie

De gemeente Nederweert is een gemeente waarin gewerkt en gewoond wordt op vele verschillende plekken, binnen en buiten de gemeente en in vele verschillende sectoren, dit zorgt normaal voor veel verkeersbewegingen met zowel auto, openbaar vervoer, fiets en lopend.

Thesisonderzoek woon-werkreizen Noord- en Midden-Limburg

In de afgelopen twee jaar is er voor velen echter veel veranderd als het gaat om woon-werkverkeer. Door de pandemie en de richtlijnen/regels die hieraan verbonden waren werd er noodgedwongen meer vanuit huis gewerkt en moest er soms op een andere manier gereisd worden. Sommige van deze (nieuwe) gewoonten zorgen voor een blijvend ander reisgedrag.

Behoeften
Dit zorgt mogelijk voor andere behoeften en kan ook zorgen voor andere problemen, dan momenteel bekend zijn. Om inzicht te krijgen wat de veranderingen zijn die door het thuiswerken ontstaan zijn bij het gebruik van de verschillende vervoersmiddelen en hoe hier mogelijk op ingespeeld kan worden is jouw hulp nodig.

Enquête
Als onderdeel van de afstudeerstage (van de studie Ruimtelijke Planning) bij de Provincie Limburg heeft Jeroen Louwinger de onderstaande enquête opgesteld. De enquête bestaat uit open en meerkeuze vragen en zal naar verwachting ongeveer 10 minuten van je tijd vragen. De enquête is opgedeeld in verschillende onderdelen, enkele onderdelen zijn afhankelijk van het gegeven antwoord op een voorgaande vraag. “De enquête is anoniem en antwoorden zullen ook niet terug te leiden zijn. Er zullen geen naam en specifieke adresgegevens opgeslagen worden. Je kunt de enquête invullen tot 20 november. Alvast hartelijke bedankt!” zo schrijft Jeroen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie